| Poster |
Message |
eikeegi |
Astro 4x4
Täna kordus üks mõne aja tagune küsimus Astro neliveo kohta, millele ma ei osanud midagi mõistlikku vastata, kuna pole ühegi 4wd masinaga kokku puutunud rohkem, kui kõrvalistmel istunud.
Kui ma asja omaniku jutust õieti aru sain, siis süttis armatuuris tuluke, millel on kujutatud 4 ratast, mis on omavahel miskitpidi ühendatud.
Kuivõrd igal süttival tulel peaks mingisugune põhjus olema, siis järelduseks oli, et masin üritab mingist 4-veoga seotud probleemist teada anda.
Küsimus on ainult, et mis probleemist?
Seda ka, et sõiduomaduste osas polevat tunda mingit olulist muutust.
| 21.06.2003 at 20:39 |
|
Paha |
Astro 4x4
Usun, et kui on armatuuris 4x4 kontrolltuli, siis on olemas ka neljarattaveo tööd juhtiv ja kontrolliv aju. Põlev kontrolltuli näitab mingi vea olemasolu ning seda peaks saama spetsiaalaparaadiga välja lugeda. Võib muidugi ka juhtuda, et auto vanadusest tingitult pole aju ja andurid enam eriti usaldusväärsed ning mingit viga polegi. |
| 25.06.2003 at 09:19 |
|
tfr
|
Astro 4x4
Ma küll ei tea, mis neliveoskeemi Astro täpselt kasutab (püsiv nelivedu peaks igatahes olema), aga vaevalt, et seal mingit aju on. Lihtsamal juhul tavaline lahtine diferentsiaal, keerulisemal juhul mingi viskosidur või torsen-tüüpi differ. |
| 25.06.2003 at 09:22 |
|
mms |
Astro 4x4
Lülitatavatel nelivedudel indikeerib selline tuli tavaliselt neliveo kasutamist. Ja mis viga ta seal näidata saaks? Mingi lukustuv differ äkki, mis mingil põhjusel sees?
| 25.06.2003 at 09:27 |
|
urmas |
Astro 4x4
Astrol peaks olema pidev nelivedu, mida ei saa miskist lullast juhtida, Mul peaks üks '92 4x4 Astro User Manual kuskil vedelema. Pääsen ülehomme õhtul koju ja võin asja uurida. |
| 25.06.2003 at 22:06 |
|
urmas |
Astro 4x4
Mu valduses oleval 4x4 Asrtrol sellist tuld pole ja manuaalis ka mingit selgitust pole. Manuaalis on kirjeldatud digiarmatuur ja tavaline armatuur. |
| 27.06.2003 at 15:07 |
|
|