register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Vastik mootor V6  
Poster Message
madis
Vastik mootor V6
Kas on kellelgi kogemust praoga ploki v. kaane tuvastamisel ? On selline kahtlus aga kuidas seda kinnitada / ümber lükata ?

Nimelt peale tihendite vahetust ja kaante lihvi ajab nagu ikka läbi.

Raisk.
04.07.2003 at 10:50
camsist

Vastik mootor V6
Mul oli praoga plokk. Külma mootoriga ta ei tilkund, soojaga ei tilkund ka sest see kohe ära auras. Nii siis saingi teada kahtlase sisiana ja väikse auru ja tosooli lõhna järgi, et kuskilt väljalaske kollektori alt immitseb miskit. Ja pärast kämblaga katsusid (silmale ei paistnud kätte) siis tõesti katki ta oli.

04.07.2003 at 11:07
Virko
Vastik mootor V6
Helista numbrile 05087150.Mehepojad tevad igasugu vigureid.Kvaliteet on väga OK.
04.07.2003 at 11:44 Last edited 04.07.2003 at 11:44 by Virko
Caddy73
Vastik mootor V6
Minu vastik V6 ajas samuti õli piimaks peale mootori remonti, sai teist kaks korda pulkadeks võetud ja ei midagi ,peale kolmandat katset mille tulemuseks sammuti piim. Peale kahepäevast seismist ,juhatas roosterada auguni .Sisselaskekollektori sein veesärgi ja sisselaske vahel oli läbi roostetanud. Kuna uut ämblikut ei õnnestund saada ja keevitamast keelduti ,läheb vette liimitud ämblikuga. Võite panuseid panna kaua kestab. Eks ma annan teada ,kui piim jälle karteris.

04.07.2003 at 22:54
max
Vastik mootor V6
Pane vedelik sisse ja survesta süsteem, siis hakkab lekke kohast sisistama ja mullikesi ajama - nii leiad mõned augukesed ja praod üles.
07.07.2003 at 02:22
mrtn
Vastik mootor V6
UV-aktiivset kontrastainet võib ka panna, kergem lekkekohta leida, ka siis kui ära kuivanud on.
07.07.2003 at 08:40
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Vastik mootor V6  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.