register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Kust saaks karastatud seibe?  
Poster Message
max
Kust saaks karastatud seibe?
Alumiiniumist plokikaantele on vaja poltide alla karastatud seibe, aga ei Würth ega Baltic Bolt ei suuda vajalikku seibi tarnida. Oskab keegi nõu anda, kust neid veel otsida võiks? Sisemine diam. min 11mm (standardne 10,5mm käiks kah), välimine max 20mm. Või peab juba seibe kah USAst tellima hakkama... :kill
01.08.2003 at 14:32
urmas
Tuleb küsida sfäärilist seibi ja peaks saama, mida vaja.
01.08.2003 at 14:43
max
Mida see tähendab? Tegelikult mulle toodi mingi ports seibe, mis olid kausikujulised ja karedad (et tõenäoliselt paremini elektrikontakti saada) ning kandsid nimetus "kontaktseib". Kuna mul on vastupidi vaja rohtu alumiiniumpinna säästmiseks mitte lõhkumiseks, siis saatsin need tagasi. Ega Sa neid silmas ei pea?
01.08.2003 at 15:10
urmas
Selleks nädalaks on meie konstruktorid jalga lasknud. Ma ei saa öelda tootenumbrit. Põhimõtteliselt näeb asi välja nagu tavaline seib, ainult veidi kummis. Ei ole näinud, et selle pind teistsugune oleks. Neist tehakse eriti lühikese käiguga "vedrusid" (näit: tõsteseadmete kettide pingutamiseks).

Eestikeelne nimetus on "vedruseib", soomekeelne "jousilatta". Sellel on mingid tugevusklassid A, B ja C.
01.08.2003 at 15:49
antennimees

Renault veokatel on iga mutri all selline terasseib. Mõõdud küll kahjuks mm, aga püüan 10 se seibi seest ära mõõta äkki annab 10,5 välja.
02.08.2003 at 18:16
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Kust saaks karastatud seibe?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.