| Poster |
Message |
max |
Kust saaks erinevaid (intake) pluge?
Vaja kinni keerata kasutamata andurite augud kaantes ja sisselaskes. Läänes on kitid müügil vastavate punnidega, aga siin pole kohanud. On keegi kokku puutunud ja teab kust saaks? Mingisugused poldipoed?
Üks lahendus on andur võtta ja lasta mõnel treialil valmis teha samas mõõdus punnid, aga seal on kolme erineva läbimõõduga augud ja ülejäänutele mul näidist pole |
| 27.08.2003 at 21:01 |
Last edited 27.08.2003 at 21:02 by max
|
QRX |
quote: max: Vaja kinni keerata kasutamata andurite augud kaantes ja sisselaskes. Läänes on kitid müügil vastavate punnidega, aga siin pole kohanud. On keegi kokku puutunud ja teab kust saaks? Mingisugused poldipoed?
Üks lahendus on andur võtta ja lasta mõnel treialil valmis teha samas mõõdus punnid, aga seal on kolme erineva läbimõõduga augud ja ülejäänutele mul näidist pole 
Kaugel su teema on juba? Mootorit pean silmas!
|
| 27.08.2003 at 21:28 |
|
urmas |
Neid punne treialid ei tee, kuna punnid on koonilised. Ehk saab abi Würthist. |
| 27.08.2003 at 21:35 |
|
max |
Mul ei vea nende kaupmeestega... Siinne Würth ei suutnud mulle tugevamast terasest 3/8" polte ega seibegi tarnida. Sama jama Baltic Bolt'iga. Eks lähen proovin siis veel .
Mootoriga pole midagi erilist veel saanud. Istub pukis, uued veesärgi punnid ja nukasaaled juba küljes. Otsin kellasid, millega saaks kõik vidinad (kolb-bore, vända kaelad, vända viskamine jne) üle kontrollida. |
| 28.08.2003 at 08:15 |
|
max |
Würth võimetu. |
| 28.08.2003 at 14:56 |
|
urmas |
Mul omal jäi kah 2tk. puudu ja keerasin sinna hermeetikuga meeterkeerme poldid sisse. Tuli päris ok. |
| 28.08.2003 at 15:01 |
|
Madman
|
Kle aga proovi mingeid vene autode traktorite andureid, võibolla mõni suurus keere sobib, need suht odavad, mul endalgi paras ports neid aga mõõtu vaja teada. |
| 29.08.2003 at 14:33 |
|