register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : K&N õhufiltri paigaldus??  
Poster Message
ammi

K&N õhufiltri paigaldus??
Kas peab minema teenindusse või saaks ise paigaldusega hakkama...(tean ainult,et midagi tuleb lahti võtta ja see kogu mu info) Kui on liiga keeruline(arvestage minu teadmisi sellel alal) siis otsemaid teenindusse.Ja veel,kas see sobib aastaringseks kasutamiseks? Tänud ette!
01.09.2003 at 18:06
diesel
ma parem ei ütle, milleks see sobib. aga kui on originaali asendusfilter siis on kukepea. miski modifitseerimise vajadus võib eeldada juba pisukest töökojakest.
01.09.2003 at 18:08
ammi

muide jahh origin. asendus filter...
01.09.2003 at 18:25
mr. RocknRoll

Võtad vana välja, paned riiuli või kapi peale seisma ja paned uue samamoodi asemele:). Lihtsam kui nõusid pesta:) edu

01.09.2003 at 18:47
ammi

miks siis mulle on öeldud,et peab eemaldama osad mis asetsevad pärast õhufiltrit?? Top parts-ist öeldi,kui tellisin,..Sorry kui asjale pihta ei saa
01.09.2003 at 18:52
mr. RocknRoll

On karpa või pritse? Mis osi selle all mõeldi? vo kaant mille all pesitseb.

01.09.2003 at 18:54
ammi

tsiteerin... tuleb eemaldada detailid,mis asuvad eespool õhufiltrit...
01.09.2003 at 18:58
diesel
üldiselt on minu isiklik arvamus, et igasugu seuksed filtrid filtreerivad vaid dumbjuuserite karmanist raha välja. antud väide pole mõeldud filtrimüüjate kasumeid vähendama, ega pretendeeri ka miskit pidi tõe staatusele.
01.09.2003 at 20:14
vvt

quote:
ammi: tsiteerin... tuleb eemaldada detailid,mis asuvad eespool õhufiltrit...

et kuum kapotialune õhk pääseks filtrisse, kuum õhk sisadab 1 m3 kohta vähem hapnikku, küttesegu paisub rohkem.....:rollin
01.09.2003 at 20:14
ammi

Saan aru...igaühel oma arvamus.....,järelikult tuleb mul filter sinna toru otsa ja ei mingit kopsikut peale.?
01.09.2003 at 20:24
diesel
just nii. ja anna palun pärast teada, kuipalju su auto lahjemaks jäi.
01.09.2003 at 20:31
ammi

kui tavalise sõiduga tunda annab, siis kindlasti annan teada!
01.09.2003 at 20:37
vvt

quote:
ammi: Saan aru...igaühel oma arvamus.....,järelikult tuleb mul filter sinna toru otsa ja ei mingit kopsikut peale.?

Hehh see on nii palju mämmutatud teema, search!
Sellel kaa-and-ennil puudub point kui läbi selle hakkab külma välisõhu asemel (seeriautol tuleb see just väljast toru pidi) tõmbama tulist kapotialust õhku, mis sisaldab vähem kg hapnikku. Põleb mass, mitte kogus! Sellest võrgust tuleb võib-olla rohkem õhku läbi, kuid kui see õhk ei sisalda põlemiseks vajalikku hapnikku.....

Selle ainus point seeriafiltri asemel on see, et sümmeetriline koonus ühtlustab õhuvoolu ja kammib sealt välja turbulentsid, mis tavalise seeria plaatfiltri ja seal tavaliselt toimuva 90 kraadise suunamuutusega tekivad. Korrektselt liikuvat õhku mahub sama läbimõõduga torust rohkem läbi kui pööristega liikuvat.
01.09.2003 at 20:40
margus61
Äkki aitab korpuses koonusfilter, nagu nt. Green Filter pakub? Väike voolutakistus, õhuvool on ühtlane ja pöörlev ja korpuse sisendisse saab juhtida vooliku/toru kaudu õhku väljastpoolt kapotialust. Sellist asja olen kasutanud off-roadi autole snorkeli tegemiseks ja päris hea on saanud.
02.09.2003 at 09:14
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : K&N õhufiltri paigaldus??  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.