register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Tagant tuleb imelik kolin  
Poster Message
capricorn

Tagant tuleb imelik kolin
Kui rattaid keerata siis tuleb tagant mingit imelikul kolinat, nagu midagi oleks lahti. Sõbrad arvasid et see on midagi sellega seoses, et mul tagumised rattad natuke vist keeravad, ise ma pole kül näinud!? Kui kellegil on samma probleem või teab millest ma räägin siis võiks nõu anda.
Buick LeSabre 3.8, 89.
07.09.2003 at 00:24 Last edited 07.09.2003 at 16:53 by capricorn
Vanaisa

Moderator
Ega sa jumala pärast auto margist ei räägi ;)

07.09.2003 at 10:13
gets
Lõõtsaga bussidel näiteks tagumised rattad natuke keeravad. :)
07.09.2003 at 10:25
valts
Või sõidad tõstukiga ???
07.09.2003 at 11:55
kooma
automark on liig mis liig
07.09.2003 at 12:38
anti

Ega muud teha polegi, kui otsida search'i abil välja, et jutt vist ei käigi Honda Prelude (4- wheel steering) süsteemiga autost vaid vist sama postitaja varasematest postitustest tuttavast "Le Saber" ehk õige nimega Le Sabre nimelisest autost.
Hakake panema oma teemadele normaalseid pealkirju! Raske kirjutada "Le Sabre tagasild koliseb" vms
Ja II-klassi tasemel õigekirja tehnikaalases foorumis pean lugeja tahtlikuks solvamiseks.
anti@vaadake.ise.teemade.pealkirju

Ja olge niipalju asjalikud, et kõigepealt lihtsamate tehniliste probleemide ilmnemisel püüdke veale jälile saada, kasutage search'i ja kui ikka selgust ei saa, siis küsige abi. Meie kõigi autodel on igasugu pisihädasid :)
07.09.2003 at 14:07 Last edited 07.09.2003 at 14:10 by anti
capricorn

Jah auto nimi jäi kogematta esimese laksuga kirja panematta. Kuidas ma panen pealkirjaks, et tagasild koliseb, kui ma ei tea mis kolised ja sellepärast ültse siia kirjutangi, kui sulle pealkiri ei meeldi siis sa ei pea ju vastama. Pealegi ma otsisin viga ja sellepärast ma siia kirjutasingi, et ma seda ei leidnud. Ma leian, et siia foorumisse võib ka pisihädadest kirjutada, kui ma eksin siis palun harige mind ma tõesti ei ole veel 2 klassist edasi saanud.
07.09.2003 at 17:01
Vanaisa

Moderator
Vaata korra tagasilda - usun, et leiad selle logina ka üles - ehk vähemalt oskad paar vihjet juurde anda...

07.09.2003 at 17:11
peep

Moderator
Alati tuleb tehnilise küsimuse juures ära märkida, mis aparaadist jutt, juhul kui see on oluline küsimusele vastamise seisukohast. Alternatiivvariant on kasutada foorumi võimalust, lisada oma postitustele allikiri, kuhu liikuri andmed kirja pandud on. Siis "by default" on selge, millest jutt.

Tagarattad Le Sabrel kindlasti ei keera ehk asi muus. Aja auto kanalile ka kuku loksutama, ehk leiad hääle tekitaja üles.
07.09.2003 at 18:54 Last edited 07.09.2003 at 18:56 by peep (Moderator)
vvt

IMHO on üldse mõttetu algatada topic sellel teemal. Tagasillas on vähemalt 30 asja mis kõik koliseda võivad ning arvuti tagant niikuinii keegi nõu anda ei oska....:(
Asi samasse klassi "vasak esituli ei põle" - varianid kaitse läbi, ära varastatud, pirn läbi, lüliti katki.......
07.09.2003 at 19:01
mrtn
ja lõpuks on summutiriputusrihmad katki ja see käib vastu tagasilda.
07.09.2003 at 23:09
prr

ma lihtsalt ei saanud, ma pidin ära ütlema... :)

cut from audiclub foorum:

Iga jumala hommikul ,kui autosse lähen on selline bensuhais et võtab kohe uimaseks.Kui natsa sõita ,siis ei tunne enam haisu,!! Ei oskagi kohe õelda ,mismoodi benahais salongi satub????

siis muidugi hunnik inimesi annab asjalikku nõu, aga vat ms välja tuli...

Leidsin vea ülesse,pensukanister taga pagassis immitses

no mis sa kostad sihukese peale...

08.09.2003 at 00:37
foke

quote:
prr: ma lihtsalt ei saanud, ma pidin ära ütlema... :)

cut from audiclub foorum:

Iga jumala hommikul ,kui autosse lähen on selline bensuhais et võtab kohe uimaseks.Kui natsa sõita ,siis ei tunne enam haisu,!! Ei oskagi kohe õelda ,mismoodi benahais salongi satub????

siis muidugi hunnik inimesi annab asjalikku nõu, aga vat ms välja tuli...

Leidsin vea ülesse,pensukanister taga pagassis immitses

no mis sa kostad sihukese peale...

mis siin kosta - natuke nalja ka siin karmis...:D
08.09.2003 at 07:55
Ets
prr vaheta autot, siis ei pea enam sellistes foorumites käima:D:D:D
08.09.2003 at 11:41
epsum
Ma pakun 95% tõenäosusega, et kolisevad tagumised piduriklotsid. Vähemasti minu regalil kolisevad. Aitab klotside vahetus ja kindlasti klotsistopperite korralik paigaldamine. Lisaks ei tee kahju ka tõsta auto tagumine ots üles ja logistada kõik logiseda võivad kohad läbi - ning kõik mis kahtlane,vahetada.

Parimat,
Tom

08.09.2003 at 13:24
vvt

Kuna jutt kolinast ja buick'ist, siis pole vast väga OT:

Autoks Buick Park Avenue ja probleem - pidurdamisel pedaal vibreerib omaniku jutu järgi natuke ning mingi asi kriuksub. Mõeldud-tehtud ratast alt ära ja voilaaa- vasak esiketas on nii läbi kulunud, et ketta tööpinnast pole haisugi. Vibratsiooni tekitas seega vastu kahe kettapoole vahel asuvaid jahutusribisid käinud piduriklots, ju ta siis natuke kriuksus ka:D
08.09.2003 at 13:52
vkx

http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=7090
Siin sa mainid probleeme seisupiduriga, äkki on üks jama teisest tingitud?
08.09.2003 at 17:24
capricorn

no nii, asi on vist sarniirides, käisin toppis õli vahetamas ja sealt üteldi mulle, et eest ja tagant on üks sarniir läbi, muide ei teadnudgi, et taga ka sarniirid on. Peale selle on veel ühe esimese amordi laager läbi. Nüüd tahtsin küsida kui vajalik on selle laagri vahetus, sest sarniiride kohta olen juba piisavalt kuulnud ja need lähevad kohe esimesel võimalusel vahetamisesse ja nüüd kuna raha nappib siis ei tea kas vahetada kõik neli korraga(a=750 kr/tk) või siis see üks esimene ja tagumine mis on läbi ja siis amordi laager, mille hinnaks üteldi mulle midagi 1500 krooniga.

29.09.2003 at 20:57
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Tagant tuleb imelik kolin  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.