register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : "Coolant low"  
Poster Message
Ago

"Coolant low"
Igal hommikul autot käivitades süttib selline lambike ja ei kustu enne kui olen umbes kilomeetrit poolteist sõitnud. Jahutusvedelik ei kao ja enne käivitamist on vedeliku lisamisavast sisse vaadates tase triiki korgi äärega. Süsteemi olen juba mitu korda õhutustanud aga õhku kui sellist ei tule. Anduri kontakt on ka puhtaks kraabitud ja juhe üle vaadatud. Paari kolme tunniga ei juhtu midagi kuid peale pikemat seismist jälle sama jama.
On kellelgi helgeid ideid kuidas selles anomaaliast vabaneda?

08.10.2003 at 06:35 Last edited 08.10.2003 at 06:36 by Ago
wax

"Coolant low"
tuleb andur madalamale panna :D

teist andurit pole proovinud? :)
08.10.2003 at 07:47
Ago

"Coolant low"
quote:
wax:

teist andurit pole proovinud? :)
Ei. Kas seal pole lihtsalt mingi läbi vedeliku kontakti andev plekitükk? Ja miks ta siis hiljem nö. tööle hakkab?

08.10.2003 at 08:15
Jutulind
"Coolant low"
quote:
Ago:Ei. Kas seal pole lihtsalt mingi läbi vedeliku kontakti andev plekitükk? Ja miks ta siis hiljem nö. tööle hakkab?

Sama jama ka minu Berettat kummitab. Ka otsinud ja otsinud aga viga siiani üles leidnud ei olegi ...

'06 Fiat Panda 4x4
08.10.2003 at 14:56
rastva
"Coolant low"
Võibolla temp. tõustes, rõhu või metalli paisumise tagajärjel, hakkab katkenud koht jälle anduris ühendust andma?
08.10.2003 at 15:25
Ago

"Coolant low"
Seda temperatuuri värki ma täna proovisin, sest üks töökaaslane käis sama idee välja. Noh ronisin mina gaasikolviga kapoti alla ja kuumutasin anduri klemmi. Palju ei julgenud, muidu oleks plastmassist radikas sulama hakanud aga näppu enam vastu klemmi ka ei hoidnud.
Temperatuur igatahes asja ei mõjuta.

08.10.2003 at 18:08
antennimees

"Coolant low"
Kui jahutusvedelikus natuke õli sees teeb samuti, sest kui kontaktid õlised ei juhi elektrit. Vedeliku soojenedes õli pestakse kontaktidelt ja ühendus jälle olemas.
08.10.2003 at 20:28 Last edited 08.10.2003 at 20:29 by antennimees
urmas
"Coolant low"
Samas ahelas on ka stardieelse lampide kontrolli relee (?). Äkki see jääb peale?
08.10.2003 at 21:32
Ago

"Coolant low"
Viga käes!
Tegelikult ongi nii, et andur ise lihtne plekitükk mis üht otsapidi jahutusvedeliku kaudu massi annab. Radikas sees olev metall oli paksu katlakivi kihi all. Kraapisin noaotsaga puhtaks ja voilaa :) - tuluke kustus hetkega. Miks ta sõites mingi aja pärast toimima hakkas ei oska öelda, võibolla hakkas katlakivi ja sodi segu soojast peast tõesti elektrit juhtima.

09.10.2003 at 11:02
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : "Coolant low"  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.