register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Autod : Sajandi Buick e Buick Century   1 2  
Poster Message
blood

Sajandi Buick e Buick Century
Meie pere sai siis kolmapäeval ühe liikme võrra rikkamaks - Buick Century näol. Teine Buick siis :-) Oli ikka sebimist ja asjatamist enne kui saime seda vaatama üldse minna.Aga käidud sai ja autu kaenlas jõudsime Tartust ilusti koju. Tegemist siis 90a isendi ja 3,3V6 ga - käigukasti tüüpi kahjux nagu ei tea aga toimib väga hästi. Ainukesed probleemid mis hetkel on : hommikul käivitades nagu ei lähe esimese korraga- päeval sõites poolest pöördest läep käima aga jah kui öö seisnud siis ... . Esiklaasis väike mõra. Aknapesuvedelikku ei pritsi, ja esimesed aknad ei toimi, summuti veits pläriseb - aga kõik suht lihtlabased asjad. Astub edasi suht hästi ja asjal 4 ust mis teeb tuju heaks. Naise esimesed sõidu elamused olid: WAO :-P Aga paar lolli küsimust ka :-) Et autol siis juhi pool on peegli reguleerimiseks mõeldud "joystick" aga kuda ma saan nii et ka kõrval istuja oma saax liigutada :-P

11.10.2003 at 14:14 Last edited 12.10.2003 at 19:31 by blood
blood

deem miks need teised pildid pole sääl oeh
11.10.2003 at 14:15
erik
quote:
blood:Et autol siis juhi pool on peegli reguleerimiseks mõeldud "joystick" aga kuda ma saan nii et ka kõrval istuja oma saax liigutada :-P
Mul nii, et tuleb seda joysticki paremale keerata ja siis saab parempoolset reguleerida. Äkki Sul parempoolne manuaalselt reguleeritav? :D

quote:
blood:deem miks need teised pildid pole sääl oeh
Äkki sellest, et täpitähed failinimes?
@pakub huupi
11.10.2003 at 14:46
blood

nu ma olen tirinud seda igale poole ja ei midagi ei toimu :-(
11.10.2003 at 14:57
gets
Täpid jah netis hästi ei liigu. Aga joistikut pole vaja tirida, proovi parem keerata nagu raadionuppu?
11.10.2003 at 15:16
blood

niih pildid nyyd olemas :-P Heh aga ei toimi mul see peegel kudagit moodi :-( ilmselt käsitsi sättida tuleb . Oeh aga jah rahul olen hetkel vägagi, talveks vaja papud leida , Aga ega keegi ei oska öelda mis see käivituse probla võib olla- et kui auto on öö seisnud ei käivitu esimesest laxust. Aga kui mõned tunnid nigu paugu pill. Aga nuh ilmselt läen temaga nigunii hooldusesse, lasen uued kyynlajuhtmed panna, õlid vahetada. Küsimus veel siiani olen näinud ainult punast kämaikasti õli selle agal kollane ???? Käigukastiga mingid problasid pole aga mis õli se kollane on ??? Ja kes oskax öelda ku saaxin teada käigukasti tyypi. On netis mõne lehekylg. Aitähh
12.10.2003 at 19:34
altraditional
kastivariandid peaksid olema:
1)TH-125C (80'datel suht levinud, aga ehitatud mootori jaoks nõrgapoolne, 3 käiku)
2)TH440 tuntud ka kui 4T60 (4 käiku)
12.10.2003 at 22:48
capricorn

kui mina oma auto ostsin oli ta seisnud mingi aeg, ja mul oli samma probleem selle käivitamisega, ja probleem oli tavalisemast tavalisem, aku oli läbi, kohe päris läbi. Ostsin uue 70 amprise ja nüüd on koguaeg nagu paugu pill. Aku sain akukeskusest 800 krooniga.

12.10.2003 at 23:46
blood

et hästi nigu ei usu et akus asi on- kuigi mine seda tea - hmm
13.10.2003 at 08:37
sqirrel

Õnnitlused! Ilus auto :)
13.10.2003 at 09:24
Ago

Minu praugune Beretta oli ka poolteist aastat seisnud ja käivitamisel probleem sama. Nüüdseks olen miski kuu aega sõitnud ja võimalikult korralikku bena tankinud ning probleem on iseenesest kadunud. Ehk siis pihustid ja muud fueliga seotud vidinad lihtsalt sodised võisid olla?

13.10.2003 at 10:55
friik

Õnnitlused, väga kena auto oled omale koju viinud :)
13.10.2003 at 11:28
Heigo
quote:
blood: Küsimus veel siiani olen näinud ainult punast kämaikasti õli selle agal kollane ???? Käigukastiga mingid problasid pole aga mis õli se kollane on ???

Kas mitte siis ei lähe käigukasti õli kollaseks kui kastis vesi (tosool) sees on?? Jahutusvedelikku ei kao sul ära? Enda tuttaval just kurvad kogemused sama asjaga.. Käigukasti jahutusradikas (tavalise radikaga koos) lasi läbi ja jahutusvedelik sattus kasti :( Sellisel juhul peaks olema selline helekollane ollus kastis sees, mis värvi see sul on? Loodan et targemad parandavad kui puusse panin...

13.10.2003 at 11:53
bels
vana õli muudab ka veidi värvi
13.10.2003 at 12:08
Ints
El.peeglite kohta.Tavaliselt on el.peeglite juhtimiseks "joystik" ning kuskil selle läheduses peaks olema veel üks pisike ümberlüliti,mis lülitab "joystiku" ümber kas juhipeeglile või kõrvalistuja peeglile.
13.10.2003 at 12:25
blood

äitäh kommentaaride eest. Aga ei liigu mul need peeglid kuidagi - aint juhipoolne. Oeh ja need pole elektrilised peeeglid tavaline hoob on. Aga teiselpool pole midagi. Aga käimakoti õliga- täna vaadati ja arvati et vana lihtsalt pole ammu keegi vahetanud. Iseenesest on käima kott väga heas korras - st käiguvahetusega probleeme pole. Aga reedel lähevad mahlad vahetusse nii muutur kui kastiõli, küünlajuhtmed, õhufilter ja vaadtataxe muu eluks vajalik üle. Vut. Aga seda tosooli asja olen ka kuulunud aga tosool on olemas kõik täitsa kuskile ei kau. Ise olen väga-väga autuga rahul. kui pisivigadest lahti saab siis on kompu :-)
13.10.2003 at 21:51
Vanaisa

Moderator
Kui peegel on trossiga manuaalne jupp, siis ei pruugi teise poole peegel üldse juhitav olla.
Kõik mahlad on hea alati ära vahetada - pagan seda teab, mida ja millal eelmine omanik sisse kallanud on...

13.10.2003 at 21:59
altraditional
Et siis tõesti, pikk jutt peeglitest ja rahvas mõtleb ennast ogaraks autosid meenutades ja variante pakkudes. =)
Aga iseenesest peaks Vanaisa variant täitsa õige olema - mehhaaniline hoob liigutab ainult sedasama juhipoolset peeglit, teist pead käsitsi otse peegliklaasist keerama.
13.10.2003 at 23:33
capricorn

Ainult juhipoolne ongi vist liigutatav, vähemalt minul on nii, kõrvalistuja omal on sammas kohas mingi logo vist, ja mina seda ei saanud käsitsi ka liigutatud, keegi veel rääkis, et see pidi mingi panoraam peegel olema ja seda ei ole mõttetgi liigutada.

13.10.2003 at 23:56
altraditional
Panoraam on ta tõesti, aga mul küll annab liigutada.
14.10.2003 at 00:22
kps

Hmm ~naabrimehelt autu ära pätsanud :) Niipalju omalt poolt, et poisil oli raha et auto ära osta, aga remomiseks enam polnud. Raske juhus. Igatahes loodame, et auto läks tegusamate kätte hoolde.
14.10.2003 at 03:10
blood

Hmm mjah tänud kommentaaride eest jällegi. mina ja mu väike pere olema autuga väga rahul, reede hooldusesse ja kombes ehk . hmmm võipolla tõesti naabrimehe oma olnud nyyd igatahes meie oma :-))) Aga jah tahab veits hoolt saada jah ainult bensiini sisse valamisest ei piisa.
Hoeh:-)
14.10.2003 at 22:56
kps

quote:
blood: Hmm mjah tänud kommentaaride eest jällegi. mina ja mu väike pere olema autuga väga rahul, reede hooldusesse ja kombes ehk . hmmm võipolla tõesti naabrimehe oma olnud nyyd igatahes meie oma :-))) Aga jah tahab veits hoolt saada jah ainult bensiini sisse valamisest ei piisa.
Hoeh:-)

Mul juba endal käis vahepeal mõte läbi, et võtaks talt selle auto käest ja lööks üles. Valus vaadata kuidas jupid küljest ära kukkusid. Vale auto mehele, kes autodest mitte halligi ei jaga. Aga eksemplar oli tõesti ilus.
15.10.2003 at 10:27
blood

Mjah nu mul pole midagi ära kukkunud. Aga jah heh tahax nyyd teada kuda liiguvad ISTMED. st edasi tagasi liiguvad aga seljatugi - deem ma ei leia yhtegi hooba, kangi kuda see liiguks :-P Pull auto on :-P ALL MANUAL - ja seda täietõsidusega :-) Aga ikke meeldib :-)
15.10.2003 at 23:49
bels
seljatugi eraldi ei liigugi
16.10.2003 at 03:52
tqhq.ee foorum : Autod : Sajandi Buick e Buick Century   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.