| Poster |
Message |
pärdik |
Piduri sadulate värvimine
Tere õhtust!
Palun aidake otsustada kas sadulad pärast liivapritsi värvida tsink sprayga vms. või on miskit paremat.Nimelt on need jäänud viimasteks jubinateks mis vajavad taastamist.Terve grändi alusvanker sai täielikult taastatud.(amordid, vedrud, sillatalad, radika kandurid, roolimehanismid, jms.).Kõik poldid-mutrid said tsingitud.Kõik mida oli võimalik liivapritsist läbi lasta seda ka tehti ja tsink ja pulbervärv peale.Mida ei saanud pulbriga värvida(ei kannatanud kuuma) sai tavalise kahekoponentse autovärviga värvitud.Lõpuks sai ka koopad üle värvitud tulemus sai päris hea.Nüüd on jälle uue auto tunne kui põhi, koopad ja alusvanker on nagu uued.
Sõbrad kõik vaatasid vähe minu toimetamisi viltu.Hakkasid minu mõistuses juba kahtlema.Teie saate vast minust aru ja mõistate kui tähtis on meile oma auto.
Kena õhtu jätku kõigile! |
| 21.10.2003 at 21:35 |
|
LaSa
 Moderator |
tee siis palju ilusaid pilte kah, eksole.. |
| 21.10.2003 at 21:43 |
|
Ets |
quote: pärdik: Teie saate vast minust aru ja mõistate kui tähtis on meile oma auto.
Noh autopede järelikult, oma inimene
Aga teema vastused pakuksid endalegi huvi!
|
| 21.10.2003 at 21:43 |
|
Vanaisa
Moderator |
Mingi korralik kuuma kannatav värv oleks vast asisem, kui purgitsink?
Sellel purgitootel pole vist tsingiga palju sarnast ka?
väike lin ka - ehk on abiks
| 21.10.2003 at 21:52 |
Last edited 21.10.2003 at 21:55 by Vanaisa (Moderator)
|
pärdik |
Tere unetutele!
Aituma vanaisale lingi eest.
Pilte teen varsti kui päris valmis saan ja tegelikult on pildi juures kõige suurem probla fotokas(õigemini pole fotokat pole ka probleemi). Niipea kui kuskilt pildistaja leian, siis pildid tulevad.Siis õpin ka piltide üles paneku ära, mida ma praegu ei oska(olen suht loll arvutimaailmas kuigi kuus aastat arvutit kasutanud-endal ka hakkas häbi).
Edu kõigile! |
| 21.10.2003 at 22:49 |
|
urmas |
quote: pärdik: ... need jäänud viimasteks jubinateks mis vajavad taastamist ...
Ma ka ei saa aru, mida sa sellise vanusega autol taastad. Ja muideks, pulbervärvist tulnud värvkate on äärmiselt kalk ja tundlik igasugustele mõjudele ning löökidele. Põhja-alused detailid on küll viimane koht, mida pulbervärvitakse.
|
| 22.10.2003 at 17:18 |
|