| Poster |
Message |
MargoC |
Jeep Grand Cherokee tõstmine
Tere päevast.
Grandi kokkupanek on jõudnud nii kaugele, et paras aeg on hakata paigaldama Rough Country "1-3/4" lift spacer kit". Plaan oli see juba eile ära teha, kuid aega, taipu ja lõpuks ka tahtmist jäi väheks. Täna sai räägitud meistrimehega, kes terve elu on autode sildade ja veermikega tegelenud. Tema seda amortide vahetust ja "spacer kit'i" installeerimist enda peale võtta ei tahtnud, polevat sellise "isendiga" ennem kokku puutunud.
Ühesõnaga tuleb asi ikkagi ise ära teha. Kit ise kõige lihtsamat tüüpi, kuid keeruliseks aetud juhend meie eilset hoogu pidurdaski.
Sellega seoses oleksingi nüüd huvitatud soovitustest ja nõuannetest selliste tõstmiskomplektide paigaldamisel. Millele tuleb paigaldamisel tähelepanu pöörata ja muud sellised näpunäited esimeseks korraks.
Kui kõik hästi läheb, siis Teisipäeva õhtul võtaks asja käsile.
Ette tänades,
Margo |
| 13.11.2003 at 12:32 |
|
urmas |
Ledoviinis on paigaldatud üks megakit suurele Fordile. See auto on ehitatud ühele väliskodanikule. Autot saab enamasti ka näha Ledoviini hoovis. Selleks, et alusvankrit uurida, pole vaja eriti sügavale kummarduda 
Tahaks kohe näha Sinu toimetamisi. Avalikustad või privad oma koordinaadid? |
| 13.11.2003 at 15:51 |
|
MargoC |
Selle Ford Expeditioni (sorry, kui mudeliga eksin) kõrval olen ka mina suud vesistanud, paar piltigi kunagi tehtud. Eesti oludes tõesti muljetavaldav tõstmis-kit. Sellele autole paigaldatud kit on tunduvalt tõsisem ja keerulisem kui minu oma. Ehk jõuan ka mina kunagi selliseni
Ma arvan, et mõningate pealtvaatajate-aitajate vastu poleks midagi, kuid kui Teisipäeval paigaldamiseks läheb, siis toimub see Jõhvis. Seda muidugi juhul kui endal aega ja töökojas ruumi on.
Plaanis on tegemist ka pildimassinaga jäädvustada, et siis endale oma "paigaldusjuhend" teha.
Ise olen nüüd kuni Esmaspäevani offline.
Ilusat nädalalõppu |
| 13.11.2003 at 16:32 |
|
Broncist |
Sul tõesti mure suur. Kindlasti oskavad sind aidata 4x4 klubide liikmed oma foorumites niisugustel aadressitel nagu http://www.4x4.ee või http://www.4x4offroad.ee.
Enda Bronco II plaanis suvel teha keretõstet 3,5"". Tõstekomplekt isegi juba muretsetud. Ootaks põnevusega su Grandy tõste pilte.
ATS |
| 14.11.2003 at 09:28 |
|
MargoC |

Eile, venna suure pealekäimise tulemusel vedasime end päeva lõpul töökotta ja võtsime asja käsile.
Kõigepealt oli tükk tegemist, et leida võimalus kuidas auto nina maast lahti saada. Algul proovisime tõstukiga, kuid peale pikka kaalumist jäime lõpuks ikkagi tavalise tungraua ja pakkude juurde. Kuna tegu pole sulgkaallasega, siis alustasime paremast rattast.
Pika pusimise ja hulga huvitavate uute nüansside ilmnemisega ning mitme roostetanud poldi puruks keeramisega saime asja muidugi tehtud, ehk siis parema esimese amortisaatori vahetus ja spacer lifti paigalduse. Lahti tuli keerata hulga rohkem asju kui algul arvata oskasime, kuid eks selle võrra läheb järgmiste ratastega kergemini
Lühidalt öeldes kestis ühe amordi vahetus ja paari lisavidina paigaldus ligi 6 tundi kokku nelja inimesega Aja sisse läks ka Kodu keset linna vaatamine ja tollimõõdus võtmete-padrunite ootamine. Täna on plaanis käsile võtta vasak esimene ratas ja võib olla jõuame juba ka tagumiste ratasteni.
Igal juhul oli äärmiselt põnev ja huvitav ning praeguseks on isetegemise pisik veres ja ei jõua kuidagi õhtut ära oodata
Kogu tegemist on ka pildimasinaga jäädvustatud ja kui ükskord kogu amortisaatorite ring ära vahetatud ja "lift-kit" paigaldatud, siis kirjutan asjast üksikasjalikumalt ja pikemalt. Seni püüan tegemistega kursis hoida
Isetegemises on midagi erilist
|
| 18.11.2003 at 09:40 |
|
Indrek |
Ega seal midagi keerulist pole, minu autole on paigaldatud selline tõstesari:
Jeep TJ Rockcrawler Suspension System
koos ettenähtud amortidega selle sarja jaoks (Rancho RS5000 seeriast) ja manuaalid selle tõstesarja paigaldamiseks saime meie näiteks siit. |
| 18.11.2003 at 09:56 |
|
|