| Poster |
Message |
tafkin |
Pöörded ei tule alla
Eagle Talon 2.0 ESI 1995.
Seda oli enne juhtunud väga harva, nüüd mõned päevad aga suhteliselt pidevalt. Nimelt sõidu ajal tühikäigule vahetades langevad pöörded mitte 1000 piirimaile vaid jäävad kõrgemale tuuritama. Üks päev jäi pidevalt 2000 pöörde peale seisma, teine päev jälle aina 1500 pöörde peale. Kui siis korraks gaasi anda kukuvad pöörded jälle õigesse kohta tagasi. Milles võiks asi olla?
Tänud |
| 13.01.2004 at 23:42 |
|
blazerK5 |
Pöörded ei tule alla
kas kõik õhusiibrid käivad ilusti vabalt , mul endal kunagi ühel golfi närakal ei tulnud siibrid kinni ja jäi kah uugama ja gaasi tross vaata kah üle kui nendes viga pole siis vist elektroonika jamab. |
| 14.01.2004 at 03:20 |
|
ylovoitka |
Pöörded ei tule alla
Mul olid Mercury'l enam-vähem samalaadsed probleemid-
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=4017&page=2
|
| 14.01.2004 at 08:41 |
|
orikas3 |
Pöörded ei tule alla
Dodgel oli sama brobleem asi lahenes liikuvate osade õlitamisega. |
| 14.01.2004 at 12:11 |
|
tafkin |
Pöörded ei tule alla
Tänud soovituste eest, kontrollin. Isekeskis mõtisklen lambda anduri peale. Aasta tagasi käisin diagnostikas, siis nagu mainiti, et vähe uimane on, aga töötab. Kas keegi tehnilisem inimene oskab öelda, kas teoreetiliselt see pöörete nähe võiks olla lambda andusri veaga seotud?
Tänud |
| 14.01.2004 at 22:24 |
|
minimum
|
Pöörded ei tule alla
lambdaga korrigeeritakse ainult küttesegu ja seda ka ülevalpool tühikäiku. omast kogemusest võin öelda, et tühikäigu servo ning mõni katkine/lahtine vaakumvoolik võib midagi sellist põhjustada... taloni kohta muidugi igasugune inf puudub, seega võin ka väga puusse panna
| 14.01.2004 at 23:00 |
|
Max3,0
|
Pöörded ei tule alla
mul oli sama jama - tekkis sellega ,et aut.kasti tross jäi kinni |
| 15.01.2004 at 15:16 |
|