register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Originaalraadio vahetus tavalise vastu  
Poster Message
blood

Originaalraadio vahetus tavalise vastu
Tere kuna soov on vahetada ikkagi orig. raadio(kuna ei toimi vastavalt soovile) teise vastu - st tavalise maki vastu.
Siis kellel on praktikat antud tegevuses - et kui suur jamamine asjaga on - või kas kuskil on asjakohane link mis juhe millega yhildub jne jne - või peab testriga mängima ??? Igasugune inf teretulnud.
17.01.2004 at 19:48
antennimees

GM toodangu raadiote tagapistikud siin

17.01.2004 at 20:22
blood

jap sain suurte searchide tulemustena ise ka sellise. Äitähh
17.01.2004 at 20:23
Ago

Ma ei tea kuidas Buickil aga minu Berettale igatahes euromõõdus makk sügavuse poolest ei sobi. Jäi kuidagi naljakalt paar cm välja turritama.

18.01.2004 at 20:40
altraditional
quote:
Ago:Jäi kuidagi naljakalt paar cm välja turritama.
Nii ta on jah, selleks on GM-il ka nö. adapter olemas, ehk plastikvigur, mis kõik ülejäänu ära katab ja lubab euroraadiol ka veidi väljaspool olla, ilma et see väga silma riivaks. Kui kellelgi väga tarvis ja seda mujalt ei juhtu saama, siis võite ka minu käest küsida.
18.01.2004 at 21:52
CHEVY
quote:
Ago: Ma ei tea kuidas Buickil aga minu Berettale igatahes euromõõdus makk sügavuse poolest ei sobi. Jäi kuidagi naljakalt paar cm välja turritama.

enda astrole sai ka odav pioneer paigaldatud ja mahtus
ära küll,kuigi jah ümbris tuli ise teha kuna auk oli üsna suur
mis järgi jäi aga lõppkokkuvõttes tulemus oli suht normaalne.
19.01.2004 at 00:21
blood

auk on pirakas jah aga seda sygavuse asja nagu polegi väga uurinud - hmm või on mõtekam kuskilt original cd.ga makk leida??? See ilmselt maru raske ja riskantne tegevus??
19.01.2004 at 20:18
CHEVY
quote:
blood: auk on pirakas jah aga seda sygavuse asja nagu polegi väga uurinud - hmm või on mõtekam kuskilt original cd.ga makk leida??? See ilmselt maru raske ja riskantne tegevus??

ei rasket midagi, m-lint+roostev.plekitükk+lõikamist,
puurimist,sobitamist+oma soovi järgi viimistlust ning
lõpuks juhtmed korda,makk sisse ja korras!!!
19.01.2004 at 21:25
andre

minul oli ka sügavusega probleem, et ei mahtunud ära ning jäi umbes 1.5 cm välja. tänu sellele ei saanud kinnitada. piisavalt sügavale ta ei läinud, kuna taga olid (minul vähemalt) originaal raadio mingid fiksaatorid, millest uus stereo üle ei mahtunud. natuke aega saega mässamist ja neilt fiksaatoritelt 2mm pealt maha. peale seda jooksis stereo ludinal õigele sügavusele.
19.01.2004 at 21:37
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Originaalraadio vahetus tavalise vastu  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.