| Poster |
Message |
roby
|
Eagle Talon 88 2,0 poolass
Tere.
Taloni parem pooltelje ots minestas ära.Kas keegi on kokku puutunud sellise asjaga?Ei tea kas mõne Mitsu. oma ei saaks panna, või mis originaal võiks maksta?Auto on 2,0 DOCH AUT.kastiga.Aitähh igasuguse abi eest!
| 10.02.2004 at 11:08 |
|
ollo |
Ei tea, kas äkki varuosade hindu ei oleks mõtet varuosakauplustest küsida? Või kardad, et hammustavad
Üldiselt uued B-kat poolteljeotsad maksavad kõik kusagil 1-2 kilo, vahet pole millele. Kui neid saada pole, on täbaram lugu. |
| 10.02.2004 at 11:15 |
|
417RR |
quote: -ollo-: Ei tea, kas äkki varuosade hindu ei oleks mõtet varuosakauplustest küsida? Või kardad, et hammustavad
Üldiselt uued B-kat poolteljeotsad maksavad kõik kusagil 1-2 kilo, vahet pole millele. Kui neid saada pole, on täbaram lugu.
mul oleks olnud koos laagriga 7 tonni ja B polegi saada.
Lasin siis taastada nuudud ja pääsesin 1500 eeguga
|
| 10.02.2004 at 12:51 |
|
crossfire |
sama aasta 2.0DOHC,automaat Mitsubishi Galanti oma peaks sobima. |
| 10.02.2004 at 13:37 |
|
Astro SS |
Ole nendega ettevaatlik, kuna poolassidel on erinev nuutide diameeter. Paned paika ja poolass loksub nuutides, sellisega paar kiirendust ja nuudid maas.
Mul enda 4WD Galandil juhtus peaaegu selline lugu.
Sai poest ostetud uus ots ja paika pannes logises. Nende kataloogis on kõikidel Galantidel samad otsad, mul aga 4WD. Sai siis sinna tagasi viidud ja järgmisest poest õige 4WD oma ostetud. Erinevus on ainult diameetris 1 mm, nuute sama palju.
| 10.02.2004 at 15:04 |
|
|