| Poster |
Message |
Astro-97
|
KONI amordid
kellel kogemusi,kuidas meie teedel vastu peavad?? |
| 24.02.2004 at 15:47 |
|
EFTC
|
KONI amordid
quote: ASTRO-87: kellel kogemusi,kuidas meie teedel vastu peavad??
sama küsimus - täpsemalt siis minupoolt, et kas kellelgi koni kollaste või punastega kogemusi ?
|
| 24.02.2004 at 16:11 |
|
Heiti |
KONI amordid
Minu Vettel reguleeritavad Konid alla ja väga rahul.Kastikas sõidab Ranchodega. |
| 24.02.2004 at 16:21 |
Last edited 24.02.2004 at 16:21 by Heiti
|
partel
|
KONI amordid
Erkkil on punased (1017 ja 1018 vist), full soft asendis linnas, maanteel kui ka kiirendusrajal sõitnud, mingeid anomaaliad küll ei mäleta.
| 24.02.2004 at 16:26 |
|
Astro-97
|
KONI amordid
quote: partel: Erkkil on punased (1017 ja 1018 vist), full soft asendis linnas, maanteel kui ka kiirendusrajal sõitnud, mingeid anomaaliad küll ei mäleta.
äkki ka midagi hinnaklassi poolelt öelda ja kes nende
müügiga tegeleb?
|
| 24.02.2004 at 16:49 |
|
EFTC
|
KONI amordid
quote: partel: Erkkil on punased (1017 ja 1018 vist), full soft asendis linnas, maanteel kui ka kiirendusrajal sõitnud, mingeid anomaaliad küll ei mäleta.
punased? full soft asendis ? mida selle all silmas pead - kas neil mingi muu asend kah veel olemas?
Sorry kui millegagi väga eksin...
|
| 24.02.2004 at 16:58 |
|
Raceboy
|
KONI amordid
...Konid täitsa reguleeritavad.Kolmes asendis.
Endal mitu aastat kollased ka tänavasõiduautol all, kuna ei taha merehaigeks jääda
Vastupidavus on nii, et omal pole midagi küll juhtunud, kuid juhuseid on olnud, ja just õlikatega.
Kuid igal juhul kvaliteettoode ja soovitaks kindlasti, kel mingi sportlikum sõiduk on.
Hinnaklass on, vähemalt Porschele, nii: esimesed (padrun) u. 1600/tk, ja tagumised u. 800/tk.
Müügiga tegeleb TRK Värvid, Tlns, Pirni 5, Paldiski mnt ja Mustamäe tee risti lähedal.
| 24.02.2004 at 17:15 |
Last edited 24.02.2004 at 17:18 by Raceboy
|
Madman
|
KONI amordid
Koni amordid on KÕIK reguleeritavad, need millel mõlemas otsas silmad tuleb lihtsalt reguleerimiseks alt ära võtta, mutriga saab kohapeal keerata. Reguleerida saab kas sujuvalt pöördeid lugedes või osad on astmetega. Eestis esindaja on "Motoral", ostsin ka ise sealt. Asuvad Betooni tn-lt Jungenti hulgilao juurest sisse sõita ja siis parempoolsest väravast hoovi, sealt vasakule ja lõppu välja. Hinnaklass näiteks Fierole taha ca 2900.-, ette 900.- tk Minu arust head sellepoolest et kui ära hakkavad kuluma keerad veerand tiiru juurde ja sõidad jälle aasta. Siiani küll väga õigustanud ja väga ulmed hinnad ka pole. Jäikust saab vähemalt minu omadel keerata kuni asendisse "täitsa kinni" aga siis ei seisaks vist rattad enam tee küljes.
| 24.02.2004 at 17:20 |
|
spinner |
KONI amordid
Minu 94 a. Passatil on Koni amordid all olnud alates 2002 märtsist, selle ajaga Eesti teedel läbitud 70K kilomeetrit. Alla pannes sai keeratud amordid lõppu ja siis pool pööret tagasi. Hetkel on tunda, et on vist pisut pehmeks jäänud. Ilmade soojenedes peaks nad päris lõppu keerama.
Aga muidu olen väga rahul ! |
| 25.02.2004 at 19:46 |
|
dodge52 |
KONI amordid
Kui osta siis tuleks kohe ostuleti peal järgi kontrollida on juhuseid kus hakkad alla panema ja äkki ups ei saagi reguleerida ,sest seest on midagi lahti.
Täpsustuseks ütlen nii palju,et olen neid ise paigaldanud ca;5kuud, kuigi see oli umbes 97-dal aastal (Nikko DH) sel ajal oli maaletooja. Olen ka neid hiljem muidugi paigaldanud ja järelkajad on positiivsed.
ps; doverjai no proverjai |
| 26.02.2004 at 22:37 |
|
fx45 |
KONI amordid
vend kasutab oma Preludel juba aastaid ja midagi laitvat ma tema suust kuulnud ei ole endal on olnu kehvasid kogemusi japise kyb amortisaatoritega |
| 01.03.2004 at 23:34 |
|
Son |
KONI amordid
Endal on ees pealt reguleeritavad Konid ja taga Kybid. Kybid on juba ammu läbi ja vahetan kohe Konide vastu ära, kuna esimeste amortidega pole viil midagi juhtunud ja ei anna nad ka märku mingist väsimisest. Igati soovitan.
Müügi kohapealt niipalju, et müüme ka meie.
www.db-hp.ee
Alevi 5, Tallinn
6553637 |
| 02.03.2004 at 00:12 |
|