| Poster |
Message |
kysija |
pritsung karpaks?
Loll küsimus aga ärge lööge , vaid andke informatsiooni. Kui on tegemist 5,7 L Chevy motoga , kas seda saab teha ümber karpa peale? |
| 09.03.2004 at 18:19 |
|
Vanaisa
Moderator |
pritsung karpaks?
Muidugi saab, aga küsimus - milleks? Kas purse on omadega nii läbi või mingi muu mure?
| 09.03.2004 at 18:22 |
|
kysija |
pritsung karpaks?
järeleaitamisel tundub see lahendus lihtsalt efektiivsem ja ehk ka odavam |
| 09.03.2004 at 18:24 |
|
Vanaisa
Moderator |
pritsung karpaks?
Aga siis pane siin kogu krempel(aju, sisselase, juhtmed jne) müüki/vahetusse. Ehk keegi siin on mõelnud oma karpa pritse vastu vahetada 
| 09.03.2004 at 18:26 |
|
kysija |
pritsung karpaks?
lihtsalt mis seal vahetama peab? |
| 09.03.2004 at 18:29 |
|
Vanaisa
Moderator |
pritsung karpaks?
Pole küll suurem spets, aga vahetada võiks esimese juhtmekimbu, aju, sisselaske ja ehk ka osa andureid (mis pritsest karpale minnes mittevajalikuks osutuvad).
Mulle tundub, et ideaalis oleks leida keegi huviline, kes tahab vastupidise swapi teha, siis hea omavahel osi vahetada (ja vaielda, kes kellele maksma peab )
Keegi kindlasti räägib täpsemalt.
| 09.03.2004 at 18:37 |
|
rabbit rider
|
pritsung karpaks?
mul on karpa ja tunneks huvi pritse vastu, karpa 600cfm holley , mootor mul 5,0 sinu pritse vist on mulle pisut liiast, oskab keegi kommenteerida....?
|
| 09.03.2004 at 19:03 |
|
roby
|
pritsung karpaks?
minu van´il oli ostes peal vene tšaika karbuss.ülilihtne paigaldussüsteem ja lihtne välja regullida.
| 09.03.2004 at 19:24 |
|
max |
pritsung karpaks?
Eriti liiast ei tohiks vist olla, saab pihustite vahetuse või rõhu alandamisega saab asja enamvähem samaks, mis 5L puhul.
Mis pritse see muidu on, TBI?
Minu tagasihoidlik arvamus on see, et TBI pärast pole küll mõtet kogu seda pritse panemise peavalu ette võtta.
Pritse asendamine karpaga:
http://www.thirdgen.org/newdesign/tech/carbswap.shtml |
| 09.03.2004 at 19:28 |
|
Astro SS |
pritsung karpaks?
quote: roby: minu van´il oli ostes peal vene tšaika karbuss.ülilihtne paigaldussüsteem ja lihtne välja regullida.
See tsaika karbuss rändas koos Astro V6 mootoriga Pärnusse ,mingi Buick 'i aiskade vahele.
TAgasi teemasse;
Nähtavasti on sul käimaks TH 700 , mis vajab turbiini lukustamiseks aju, seda saab aga asendada *Converter Lock-Up Kit*iga (maksis umbes 2000 raha).
Lisaks vajad :sisselaset ,karpat, bensu regulaatorit ja madala survega el-pumpa.
| 09.03.2004 at 21:50 |
|
mr. RocknRoll
|
pritsung karpaks?
Lisaks vajad :sisselaset ,karpat, bensu regulaatorit ja madala survega el-pumpa.
Miks madalasurvelist? Kas ´tavalise pumba tootlikkus on liiga suur? Viimase peaks saama lahendada klapi ja tagasijooksuga paaki.
| 09.03.2004 at 22:27 |
Last edited 09.03.2004 at 22:28 by mr. RocknRoll
|
max |
pritsung karpaks?
TBI pump paneb ~15psi kanti, karpa tahab umbes 6psi kanti. Lahenduseks kas rõhu regulaator või uus, madalama survega pump. |
| 09.03.2004 at 22:40 |
|
kysija |
pritsung karpaks?
tänud maxile selle lingi eest ja kõige positiivsem lause seal tekstis on , et 86 ja alla jubinad sobivad ka kui karpaks teha. |
| 10.03.2004 at 14:57 |
|
max |
pritsung karpaks?
Sobivad jah, lihtsalt pead poldiauke natuke timmima, sest ühel on nad kaane suhtes risti ja teisel sisselaske suhtes risti. Mul on isegi vastavad vahetükid, mis pööravad poldid sisselaske suhtes risti.
Viimane lasuse on hea:
"Throw the ECM in the fire, dance around it and chant, for you have just joined the world of raw, primitive POWER!!!! " |
| 10.03.2004 at 20:29 |
|