register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Uued ukse, pagassi ja süütelukud '95 Mustangile  
Poster Message
madis
Uued ukse, pagassi ja süütelukud '95 Mustangile
Ons see suur töö ja kes pakuks lukke ? Ma ei saa aru mis värk on, olemasolevaid on vist liiga palju muugitud.
Süütelukk pole tegelikult väga oluline, võin kahte võtit ka vedada :)
20.03.2004 at 11:11
urmas
Pagassi polekski põhimõtteliselt mehh. lukku vaja. GT-l on seal elektriline lukk. Lüliti on kindalaekas. Sinu autol peaks olema täisjuhtmestik igasuguste vidinate ühendamiseks.
20.03.2004 at 11:25
tfr

Milleks neid lukke üleüldse vaja on, kui autol kesklukuga ühendet signa on? Kui üks lukkudest häda (aku tühi) jaoks kuidagi nirultki käib, peaks ju hea küll olema.

Mul saab Subaru kohe kaks aastat vanaks ja ma siiralt ei mäleta, et ma kordagi võtit lukuauku pannud oleks. Välislukkudele siis, süütevõti muidugi.
20.03.2004 at 12:00
Vanaisa

Moderator
Mälu järgi olid lukkude südamikud hinnaklassis ca 100 krooni (Top Parts). Tehtud muidugi sõbralikkudes kollastes maades...

20.03.2004 at 12:13
LaSa

Moderator
quote:
tfr: Mul saab Subaru kohe kaks aastat vanaks ja ma siiralt ei mäleta, et ma kordagi võtit lukuauku pannud oleks. Välislukkudele siis, süütevõti muidugi.
tfr, soovitan Sul soojalt siiski võtta kätte õlikann , löristada lukud ilusti õliseks ja korra kõiki keerutada natuke :) Ma olen ise olnud kord olukorras, kui käiva mootoriga autol on uksed lukku läinud (originaal) varuvõtmed ei keeranud mitte halligi... Suht nutune tunne oli igatahes.
Kah ei olnud nii aastat viis võtmetega toimetatud autojuures...
20.03.2004 at 12:22
madis
Pagassi elektriline avamine on bro kuid võtmega peab ka saama :) Suvel oli pult p****, ei midagi - pagass lahti ja vähe peenema konstruiga sõber kargas pea ees sisse.
22.03.2004 at 11:04
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Uued ukse, pagassi ja süütelukud '95 Mustangile  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.