| Poster | Message | 

|  friik 
   |  Konkurent kasutatud usakate maaletoojatele? Teab keegi kes seda asja ajab?
 Lihtsalt uudishimu
 Auto1
 Auto2
 Auto3
 Auto4
 Spetsialiseerunud vist Suburbanitele.
 | 

| 16.06.2004 at 11:23 | Last edited 16.06.2004 at 11:24 by friik | 

|  diesel 
 |  Konkurent kasutatud usakate maaletoojatele? nime järge näikse soomlane olevat. mis siis on? kas sul midagi selle vastu, kui keegi autosid müüb?
 | 

| 16.06.2004 at 11:41 |  | 

|  tfr 
   |  Konkurent kasutatud usakate maaletoojatele? Krt, ma juba lootsin, et kellelgi ongi hunnik Suburbaneid platsi peal ootamas, aga ei:

quote:Export price netto. Prices are subject to change. Shipping charges, customs fees and VAT may apply.

Ehk siis lihtsalt mingid USAs asuvad autod, mainitud hinnale lähevad kõik toomis- ja registreerimiskulud otsa.
 | 

| 16.06.2004 at 13:03 |  | 

|  Märt 
 |  Konkurent kasutatud usakate maaletoojatele? 
 quote:tfr: Krt, ma juba lootsin, et kellelgi ongi hunnik Suburbaneid platsi peal ootamas, aga ei:

quote:Ehk siis lihtsalt mingid USAs asuvad autod, mainitud hinnale lähevad kõik toomis- ja registreerimiskulud otsa.Export price netto. Prices are subject to change. Shipping charges, customs fees and VAT may apply.

Asjad ikka Helsingis asuvad"Located in Helsinki Freeport"

| 

| 16.06.2004 at 14:29 |  | 

|  friik 
   |  Konkurent kasutatud usakate maaletoojatele? 
 quote:Mis saab mul sellise tegevuse vastu olla.diesel: nime järge näikse soomlane olevat. mis siis on? kas sul midagi selle vastu, kui keegi autosid müüb?

Inimlik uudishimu:  kes-mis-kus-miks-kellega-mispärast-mispõhjusel?

| 

| 16.06.2004 at 15:21 |  |