| Poster |
Message |
Nip
|
5.0L LONG BLOCKS
Tuttav USA-st pakub subjektis olevaid uusi mootoreid. Kas keegi oskab mulle rohkem bitte lisada, kui ma ise tean ...
"Great for replacement in your Mustang, Cougar, Thunderbird, F series
truck, Bronco, Lincoln, Cobra kit cars, or other street rod projects.
Complete with lower intake, oil filter, plugs, stamped steel valve
covers, timing cover, water pump, harmonic balancer & oil pan."
Kui kellelgi huvi siis tõstaksin selle postituse "TURG" listi üle?
Leidsin mingi lingi ka ise ... Long Block
| 30.06.2004 at 14:37 |
Last edited 30.06.2004 at 14:51 by Nip
|
newton
Moderator |
5.0L LONG BLOCKS
Et siis teed tulevikus igale oma pakkumisele siiski eraldi läbiva suurtähega tutvustava topicu, enne kui asja sinna kommertsteemasse liigutad, mis sul teha paluti?
newton @ pahas tujus |
| 30.06.2004 at 14:55 |
|
Nip
|
5.0L LONG BLOCKS
quote: newton: Et siis teed tulevikus igale oma pakkumisele siiski eraldi läbiva suurtähega tutvustava topicu, enne kui asja sinna kommertsteemasse liigutad, mis sul teha paluti?
newton @ pahas tujus
Suured tähed suureks. Hetkel olulisem rohkem teada saada bitte selle mootori kohta.
Kas tõesti kõik on selle kommertsteemaga nii hellaks muutunud Ma ei esinda mingit firmat siin vaid kasutan juhust tänu oma tuttavatele USA-s mõnele EST inimesele teenet osutada. Jumal auta.
Nip @ veel heas tujus 
| 30.06.2004 at 15:05 |
Last edited 30.06.2004 at 15:05 by Nip
|
newton
Moderator |
5.0L LONG BLOCKS
Katsu seda vaadata sellest vaatevinklist, et kas sulle meeldiks, kui iga seibimaaletoojast väikeettevõtja registreeriks ennast siia foorumisse kasutajaks ja hakkaks siis regulaarselt uute teemadega rahvast teavitama oma "USA autodega kokkusobivatest" uudistoodetest?
OK, USA V8 long-block on märksa relevantsem ja huvipapakkuvam toode kui mingi lambikaup, aga mis "bitte" sa loodad mingi äärmiselt üldsõnalise kirjelduse põhjal välja uurida siinsete foorumikasutajate käest, mida sa ei saa konkreetselt küsida oma USA-partneri käest?
Et su teemale natuke konstruktiivsemalt kaasa aidata, siis küsiks seda - kas sul on mingi põhjus tolle kirjelduse põhjal arvata, et pakutav on tõesti sama Fordi alukaantega streep/strip mootor, millele sa lingi panid? |
| 30.06.2004 at 15:26 |
|
Nip
|
5.0L LONG BLOCKS
quote: newton: Et su teemale natuke konstruktiivsemalt kaasa aidata, siis küsiks seda - kas sul on mingi põhjus tolle kirjelduse põhjal arvata, et pakutav on tõesti sama Fordi alukaantega streep/strip mootor, millele sa lingi panid?
Just newton. Minu soov oligi ja on siiani teada saada, et mis asi see Long Block on ja kas see link mille ma ise läbi otsingumootori leidsin on ja ka näitab, et tegemist on LB mootoriga.
Kuna tegemist siis tehniks foorumiga siis loodan siit ka saada ammendavat vastust.
Mis puudutab kommertsteenust siis on ka teisi allikaid, kus kaupa müüa. Minu eesmärk ei ole tegeleda läbi TQHQ kommertstegevusega. Aga kuna seda saiti külastavad paljud USA raua omanikud ja huvilised siis on tegelikult paljud MÜÜGI ÄRIGA tegelevad firmad siin ka endale kliente leidnud ja usu mind nad on TQHQ saidile ka tänulikud selle eest. Mina igatahes olen. Kuigi rauamüük ei ole minu sissetulekuallikas.
Siirad vabandused newton, kui ma siin valesti käitusin. Luban, siis et ei pane siie enam oma postitusi. 
| 30.06.2004 at 15:37 |
|
newton
Moderator |
5.0L LONG BLOCKS
Tsitaat pärtlilt:
quote: Short-block on lühidalt öeldes kõik see, mis jääb mootoriploki sisse, väntvõll, kolvid, kepsud, õlipump, nukkvõll, tõukurid, tõukurvardad. Muidugi kuulub sinna ka plokk ise. Asja mõte seisneb selles, et short-block on suhteliselt universaalne komplekt, nii öelda vundament, millest saab ehitada mootori konkreetseks otstarbeks, valides sobivad silindripead, sisse- ja väljalaskekollektori, süütesüsteemi jne. [...] Muuseas, silindripeadega varustatud short-block kannab nime "long-block".
Sinu toodud tekstist leiab mõningaid vihjeid mootori komplektsusele, kuid sellest pole võimalik kuidagi tuletada, mida täpselt pakutakse - mis komponendid, sh. kaaned seal on. Termin "Lower intake" viitab justkui sellele, et juttu on pritsemootori alumisest otsast, kuna vähemalt mõned Fordi pritsesisselasked koosnevad eraldi ülemisest ja alumisest osast.
EDIT: Ja kindlasti on sinu postid siin jätkuvalt teretulnud, ainuke palve on see, et üritaksid ka ise selgemalt eristada tehnilisi küsimusi ja müügitegevust ning koondada viimane ühte teemasse, nagu palutud. |
| 30.06.2004 at 15:59 |
Last edited 30.06.2004 at 16:05 by newton (Moderator)
|
Nip
|
5.0L LONG BLOCKS
Tänud sulle 
Peace brothers ...
| 30.06.2004 at 16:51 |
|
|