register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Taurus: Abi vajaka!  
Poster Message
susi
Taurus: Abi vajaka!
Nõu vaja:
Nimelt oman 2001a 109kw Taurust ning sündmuste kokkulangemistel ja ülisoodsatel tingimustel sattus minu omandusse praktiliselt uus DOHC mootor mis harutati maha ühelt avariiliselt isendilt. Sai neegrile öeldud, et kisuks maha ja pandaks kaasa kõik mis vajalik,et mootor töötaks (mootor,käigukast,kogu juhtmestik,aju). Kui isend kohal selgus, et "must" oli oma tööd viletsalt teinud, polnud pannud kaasa armatuurialust juhtmestikku ja enam pole see ka võimalik kuna doonor läks peenestajasse.
Seega siinkohal küsimus: kas armatuurialune juhtmestik erineb OHV´l ja DOHC´il . Tean et erineb mootorijuhtmestik ja see on mul olemas aga muu??
Olen uurinud ka TCCA st aga sealsed ei tea asjaliku midagi öelda kui ainult seda,et mõttetu,kallis ja bla bla bla
FMC on ka nagu ajukääbikud. Sõltumata mida neile kirjutad ja kuidas asjaolusid seletad, saad 10 korda sama vastuse: "sorry, contact your local dealed"
19.07.2004 at 13:07
mrtn
esita kõigepealt eesti jupimüüjatele see küsimus, neil peaks olema võimalik tellida selliseid kimpe. hoiatan: JUBE kallis lõbu, mootorijuhtmete kimp maksis 18K meie rahas...
19.07.2004 at 14:51
susi
olen pisut uurinud. Siinsed jupimüüjad ei te ka, kas on üldse vaja vahetada või ei. Ei hakka ehkupeale tellima.
19.07.2004 at 15:04
max
Pole küll väga kerge, aga siiski võimalik variant. Otsi kuskilt nimetatud auto-mootori skeem ja näpuga järge ajades uuri, kas läbilõigatud juhtmed on vajalikud või ei ja milleks neid vaja on. Samamoodi harutasin Chevy mitmepunktipritse skeemi lahti. Juhtmetel on värvid juures, tester appi ja läheb.
19.07.2004 at 20:30 Last edited 19.07.2004 at 20:31 by max
madis
Ma usun et 3k eest teeks skeemi järgi uue juhtmestiku iga autoelektrik.
19.07.2004 at 21:18
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Taurus: Abi vajaka!  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.