register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Veel 1 palve(värvimine)  
Poster Message
porkee
Veel 1 palve(värvimine)
Äkki keegi oskab soovitada mõnda mõistliku tegelast kes aitaks muuta minu uue mänguasja tooni talve jooksul.Autoks siis vette`86 ja hetkel on sõber must ja pleekinud.(arvan,et punane oleks ok).Ootan igasuguseid pakkumisi ja teretulnud on ka knowhow mootori lappamise osas.Kui keegi viitsib oma kogemusi jagada oleksin tänulik.
05.08.2004 at 02:59
_martin_

Veel 1 palve(värvimine)
Ise lasin oma Vette-l ühe detaili värvida Tartus Kasu Autos. Jäin rahule nii teeninduse kui ka töö kvaliteediga. Uurisin ka terve auto värvimise kohta. Hinnaks öeldi u. 25k ja eriti vaimustuses sellest tööst ei oldud, kuna tööd on sellise projektiga palju ja neil aega vähe. Kasu Autos on muide lastud värvida ka see oranzh Skyline, seega värvida nad peaks oskama.

Mis aga punasesse C4 Corvette'i puutub, siis minu arvates on neid Eestis juba niigi. Pigem jäta ikka mustaks, neid minu mäletamist mööda Eestis ei tohiks rohkem olla.

05.08.2004 at 07:43
smr
Veel 1 palve(värvimine)
quote:
_martin_: Mis aga punasesse C4 Corvette'i puutub, siis minu arvates on neid Eestis juba niigi. Pigem jäta ikka mustaks, neid minu mäletamist mööda Eestis ei tohiks rohkem olla.
No Udu vette on must ja kas Bikermail ka mitte üks must polnud?
05.08.2004 at 08:00
_martin_

Veel 1 palve(värvimine)
quote:
smr:
quote:
_martin_: Mis aga punasesse C4 Corvette'i puutub, siis minu arvates on neid Eestis juba niigi. Pigem jäta ikka mustaks, neid minu mäletamist mööda Eestis ei tohiks rohkem olla.
No Udu vette on must ja kas Bikermail ka mitte üks must polnud?

Ma kirjutan ju C4 vettest, nii Udul kui Bikermanil on/oli C3.

05.08.2004 at 08:04
smr
Veel 1 palve(värvimine)
Minu paha :(

"C4" jäi kuidagi kahesilmavahele.
05.08.2004 at 08:07
eikeegi
Veel 1 palve(värvimine)
Udu kunagine `84 oli ju ka peaaegu must. Alumine äär küll hõbedane. Muidugi ei tea, mis karva see praegu on.

05.08.2004 at 08:27
_martin_

Veel 1 palve(värvimine)
quote:
eikeegi: Udu kunagine `84 oli ju ka peaaegu must. Alumine äär küll hõbedane. Muidugi ei tea, mis karva see praegu on.
Õige jah, seda ei olnud meeleski:

05.08.2004 at 08:58
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Veel 1 palve(värvimine)  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.