register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : jälle jeep  
Poster Message
kkerem
jälle jeep
Autol kõrvaldati jõnksutamise viga :rollin, aga ilmnesid selle käigus uued probleemid. Jõnksutamine oli ise põhjustatud bensiinipumbast, mille ma lasin neil renoveerida, kuna arvasin, et pump on hirmus kallis. Tegelikult oli see renoveerimine sama kallis, kui uus pump, aga noh loll pidi igal pool peksa saama. Tüübid väitsid, et kui vähe bensiini on, siis jõnksutab endistviisi ???

Enne oli bensiininäidikuga kõik korras, kuid nüüd enam ei ole, lihtsalt ei näita muffigi. Teab keegi, kuidas sellel autol see installitud on (ei viitsi minna tagasi, kui tegu on lahtise juhtmega).

Teine probleem on selles (mis oli ka varem), et auto käivitub kehvasti. Tahab suht pikalt käiamist, peaks nagu 60* keermaise peal juba üks silinder olema töös, aga ei ole. Samuti, kui anda järsku gaasi, väga hetkeks, pedaal põrandasse ja lahti. Tekib tühi auk - mootori viskab nagu tagant ära - poob kinni. Sama on ka kui sõita üliväikese gaasiga, tahab välja surra. Milles võib nüüd viga peituda. Juhtmed, küünlad, filtrid jne on vahetatud.
29.09.2004 at 15:26
reimo
jälle jeep
Kui sul bensupump sama nagu grandil, siis on andur ühe (kahe?) kruviga pumba raami küljes. On variant, et pumba paaki tagasi panekul asi kuidagi ära väänatud. Pistik on grandil silla juures põhja all üks nii pumbale kui andurile.
Kas paak võeti maha, või ubiti pump kätte ilma paaki eemaldamata (mul esimene kord theti pumba vehtus ilma paaki maha võtmata)? Põhimõtteliselt on võimalik pump ka nii paaki panna, et andur vast paagi külge kinni surutud.

See jutt ei pruugi muidugi kehtida Cherokee puhul, aga ma ei usu, et seal suur erinevus on.

29.09.2004 at 21:25
BENBEN

jälle jeep
Mul Wrangleril tekitas kehva käivituse näiteks kütuse surve regulaator. oli küll paagi juures ilmatu pirakas kütusefilter aga surve regulaator oli paksult rauapuru täis. Just sooja mootoriga pidi käiama, külmaga poolest pöördest.

30.09.2004 at 14:40 Last edited 30.09.2004 at 14:42 by BENBEN
urmas
jälle jeep
Mu meelest suht lühike põhjuste rida, mis pumbast algasid ja pumba remoga jatkusid. Vaheta pump uue vastu.
30.09.2004 at 23:50
donalds
jälle jeep
kle muideks mul jeebil sama asi aing et grandil et sõites vahepeal nagu pooks kinni ja siis paugub kah veel miskid vennad arvavad et viga on lamdas... aga kindle pole
18.10.2004 at 23:19
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : jälle jeep  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.