register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : chrysler lebaron bower loss tuli  
Poster Message
Seiku
chrysler lebaron bower loss tuli
Nii probleem selline, et paned külmast peast auto käima kõik tipp topp käib ilusti tühikäigul ka....kui mootor on juba peaaegu soe läheb bower loss tuli põlema ja ato hakkab vahepeal ristmikutel välja surema:( pann testri pealeja vatasin, et külmast peast on laadimine 13,7v umbes ja soojast peast kõigub pinge 12,1 ja 12,3v vahel!!!

Auto ise on 87a 2,2 turbo ja täislisadega.....olen kenekat vahetanud koos kenekajuhtmestikuga, ka kapotial kõiki pistikuid puhastanud...va seda mis läheb kapoti alt armatuuri alla.
ehk on ka mingi saladus selles, et detoneerimis andur on puru! juhtmed ka küjest lahti ja ka see andur mis on detoneetrimis anduri kõrval on kuidagi emane!

olen ka endale veatekoodero välja printinud ja selle järgi proovinud otsida aga ei saa sellest tehnilisest keelest eriti aru!

kas keegi oskaks selle probleemi ära lahendada või nõu anda.....kõrval on olemas teine täpselt teine samasugune auto samasuguste lisadega mille pealt saab proovimiseks juppe võtta!

Ette tänades Lauri!!!
07.11.2004 at 10:20
Baron
Endal sama mootoriga lebu ja näitab ka mulle pidevalt power loss lampi, jätan seisma ja panen uuesti käima siis kustub ära, nii ka hommikul käivitades ei põle, aga sõitmist ei sega see kohe kuidagi ja välja ka selle pärast surema ei hakka. Mingi aeg aitas see, kui aju juures mingit pistikukobakat näppisin. Pigem häirib see lamp niisama, aga autot ei mõjuta kuidagi...
07.11.2004 at 13:21
LaSa

Moderator
Külmast peast ilmselt pöörded kah veidi kõrgemad.
Proovi, kas veidi gaasi andes tekib laadimine.
07.11.2004 at 15:13
Seiku
Nii pöörded olid tõesti natuke madalad ja asi paranes kui tüikäiku juurde sai keeratud (ei sure ristmikul välja) aga tuli läheb ikka soojast peast põlema.

Tõesti ühe korra aitas see kui ma kõik juhtmed korra pistikutest lahti kiskusin ja kokku panin ....auto jutustas mulle ka, et sinulaadimis probleem on kõrvaldatud!

olen seda uuesti prooovinuda aga enam pole õnnestunud:(
08.11.2004 at 20:32
Baron
Kuskohast sa pöördeid juurde keerasid? Oleks isegi huvitatud (soojalt kusagil 700 juures) Enda omal ei leidnud sellist kohta ;)
11.11.2004 at 13:51
Seiku
äkki annad meili proovisin siia pilti üles panna aga ei oska:(
13.11.2004 at 12:19
Baron
e-mail on kõrval olemas, aga: chrysler16@hot.ee sobib kah :)
15.11.2004 at 18:50
Bikerman

Kui on laadimine 12.1 või 12.3,siis see tähendab ,et laadimine puudub.Aju aga alapinges viskab lihtsalt villast .Tee laadimine korda ja asi sujub.
15.11.2004 at 20:53 Last edited 15.11.2004 at 20:54 by Bikerman
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : chrysler lebaron bower loss tuli  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.