register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Küsimus õli kohta?  
Poster Message
tyyp
Küsimus õli kohta?
Sõber vahetas 90`aasta Voyageri kasti õli. Ma soovitasin tal panna ATF+3, aga poest müüdi talle Dexron III. Peale seda sai ta sõita mingi paar päeava ja kast lõpetas töötamise. Nii palju kui mina olen uurinud peab Chrysler, Plymouth, Dodge masinatel kasutama ATF +3 õli ja ei tohi Dexron või Mercon õlisid kasutada. On see jutt mul õige?

17.12.2004 at 09:33
Front

Küsimus õli kohta?
Chrysler, Plymouth, and Dodge Car / Minivan Four-Speed Automatic Transmission Issues
Tsitaat lehelt: When you change your transmission fluid, always use the recommended (in the manual) fluid. (1989-91 owners, ignore the manual and use ATF+3).
All Chrysler four-speed automatic transmissions* are very sensitive to the quality of the transmission fluid. Only use the ATF+[3 or 4] in these transmissions. Do not use Dexron or Mercon.
Vähemalt selle lehe põhjal peaks sul küll õigus olema. Küsi mis õli Ameerika Autos töötav Ats sinna kasti paneks. Mul oli LeBaroni kast tema käes remondis ja käis pärast nagu kulda.

17.12.2004 at 09:44
spirit93

Küsimus õli kohta?
http://www.allpar.com/fix/trans.html
17.12.2004 at 09:44
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Küsimus õli kohta?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.