| Poster |
Message |
wax
|
Nahk ja salong
Nii. Käisin Tepingus kuulamas mida mehed head ja huvitavat räägivad. Habe rääkis järgmist: armatuuri nahaga katmine 1200eek, istmete remont ja katmine a' 1700eek. (kõik istmed 6000eek ) Töö kiirus u. 3 päeva per item. Küsimuse peale kas nahka müüvad ka, soovitati Noort Tehnikut.
Laupäeval käin tiiru Bennett'is luurel.
Soovitage nahameistreid! (üle Eesti)
[Edited by wax on 16.02.2001 at 13:37 GMT] |
| 16.02.2001 at 13:36 |
|
partel
|
Nahk ja salong
Vaata, et sul nahka üle kõrvade ei tõmmata. |
| 16.02.2001 at 13:53 |
|
max |
Nahk ja salong
Kas armatuuri katmise all mõeldakse 3.gen. f-body puhul ainult dashboard'i katmist?
Mul on seal (keset dashboard'i) üks mõra sees, mõtlen sellega midagi ette võtta... |
| 16.02.2001 at 13:56 |
|
Martin |
Nahk ja salong
Ühed nahasepad pesitsevad Paides ja peaksid päris normaalset tööd tegema. Töö on väga odav. Kui kusagilt ka ise odavalt nahka leiad tuleb väga odavalt kätte. (Loodan et ei valeta).
Balti (Autosisustus) AS. Tel 038 52 933 |
| 16.02.2001 at 14:24 |
|
partel
|
Nahk ja salong
George peaks ka midagi teadma? |
| 16.02.2001 at 14:47 |
|
urmas |
Nahk ja salong
KRT. Seesama habe Tepingust tahtis istmed+keskkonsooli padi eest 12-15T saada! Kas ma pean järgmise visiidi ajal nina poriseks määrima? |
| 16.02.2001 at 15:14 |
|
Georg79Fire |
Nahk ja salong
Guido nimeline,tegi minu Pontiaci sisu nahast.Ise muretses naha.Neli aastat tagasi maksis see mulle 6K eeku.Töötab Volta Autos varuosa müüjana. |
| 16.02.2001 at 17:10 |
|
max |
Nahk ja salong
wax (või keegi teine), kui hinnainfot kuskilt saad, lase boardi... |
| 19.02.2001 at 13:14 |
|
Crac |
Nahk ja salong
Mees: Marko Künnapas
Tel. : 05078731
Istmed nahaga üle katta hind 8 kilo. See hind koos nat. nahaga.
Tegi minul juhi istme alumised servad. Töö korralik.
Teeb ka armatuure jne.....
Helista ja küsi! Vastab lahkelt.
Hinnad minu arvates soodsad kuigi pole just eriline sadulseppade spets........ |
| 19.02.2001 at 13:21 |
|
urmas |
Nahk ja salong
Mul tuttava tuttav Soomes müüb Vette `87 (vist) esimesed istmed, nahast. Tea kas oleks huvilisi. Tahtis vist 2 kfimmi saada. |
| 20.02.2001 at 20:11 |
|
peep
Moderator |
Nahk ja salong
Kas vette istmete seljatoed käivad alla ? Vist mitte...
Muidu oleks huvi may-be. |
| 20.02.2001 at 20:14 |
|
urmas |
Nahk ja salong
Ma tiba kaevan netist, kuskil oli see kuulutus üleval. Aga kui ka ei leia, siis see kutt elab samas kohas, kus ma aeg-ajalt käin. |
| 20.02.2001 at 20:19 |
|
urmas |
Nahk ja salong
Harri Nummijärvi 0400-413471
Aito-nahkaiset penkit hp:2700mk
|
| 20.02.2001 at 20:29 |
|
rustang
Moderator |
Nahk ja salong
Mingi aeg (=1 kuu) tagasi oli Järve romulas Fiat Croma nahkistmete komplekt 4000, nägid suht kobedad välja, koorekohvi värvi. |
| 20.02.2001 at 22:05 |
|
urmas |
Nahk ja salong
Tegelt mul hakkab kusagilt kaugelt helisema, et autot tuleb säilitada originaalses korras ja kui power või tegu või nägu ei rahulda, siis tuleb leida teine mudel / auto.
Fiati istmed Mustangi 
Bemmi embleemidega veljed Camarole |
| 20.02.2001 at 22:17 |
|
peep
Moderator |
Nahk ja salong
Fiat vaevalt istmeid teeb, need võivad vabalt näit. LEAR'i toode olla, kes ka ilmselt Mustangile istmed teeb.
Veljed on natuke teine teema, need annavad autole isikupära. |
| 20.02.2001 at 22:23 |
|
urmas |
Nahk ja salong
Ma pole veel sellest Silverado ehitajate jurast üle saanud. |
| 20.02.2001 at 22:34 |
|
mrtn |
Nahk ja salong
nagu ma kuulsin tehakse seda silveradot rohkem pulli pärast |
| 21.02.2001 at 00:44 |
|
urmas |
Nahk ja salong
See seltskond võiks parem vene ruletti mängida, kui tahavad pulli saada |
| 21.02.2001 at 09:10 |
|
rustang
Moderator |
Nahk ja salong
Mustang GT 94 wrote:
>Tegelt mul hakkab kusagilt kaugelt helisema, et autot tuleb säilitada originaalses >korras ja kui power või tegu või nägu ei rahulda, siis tuleb leida teine mudel / >auto.
Tegelt ei ole see siiski nii. Minu versioon: tänapäeva auto on tootja poolt tehtud kompromisside kogum, orienteerudes nn. keskmisele ostjale. Omanik on aga unikaalne inimene, tema tahaks teistmoodi, just temale isiklikult sobivaid kompromisse. Kogu hot-rodding elab siukse filosoofia peal.
Loomulikult, kui tegu on haruldusega, siis tasub liikur järeltulevatele põlvedele originaalsena säilitada või muuta teda nii, et saaks lihtsa vaevaga originaaliks tagasi keerata (tykid alles hoida etc.).
Alati sõltub lõpptulemus tegija/omaniku stiilitajust ja mõõdutundest, kui need Fiati istmed oleks olnud sobivat värvi oleks minu Mustangi jaoks loosi läinud kyll - pagana mugavad olid teised. Samas see konkreetne keiss - Fordi 5.0 HO Silveradole ajab muidugi nutma.
|
| 21.02.2001 at 09:19 |
|
corvus |
Nahk ja salong
kogemusest öelda võin - Teping head tööd teeb, veitsa ninapidi juures olemist aga kvaliteet hea on. Soovitan sisu ja kere värvimisel proffe ja mitte odavaid variante. Eelmine auto Mustang 2,5 korda üle värviti, nüüdne C3 uuesti värvimisele läheb (eelmine omanik vist Sunorekis lasi p... keerata). Kogu C3 nahast sisu Tepingus tehti ja hea on, et seal tehti - muidu olid ka sellised mobiili numbritega "kõige peale meistrid" pakkumistega väljas - mitte nagu mina tahtsin vaid nagu neile sobis. Uskuge sellised tüübid ütlevad, et said aru mida mõtled aga keeravad käki ja teevad ikka nagu nemad seda oma pisikeses ajus kujutavad!!! |
| 21.02.2001 at 12:10 |
|
urmas |
Nahk ja salong
To Rustang
Jutuga põhimõtteliselt nõus. Tahan veelkord rõhutada, et olen ise minemas (võibolla) vana säilitamise ja ennistamise teed. See minu SN95 ei oma sellist ajaloolist väärtust, et ümberehitused nutma ajaksid. Olen aga näinud vanemaid autosid, mis on igasuguste modimistega viidud sellisesse konditsiooni, et passis küll tänavasõidu auto, kuid tegelikult puhas stripi masin. Siis omanikud jälle võistlustel räägivad õhinaga auto modimisest ja kusagil huviklubis räägivad auto ajaloolisest väärtusest ja selle taastamisest. Üks tuttav veeretas võistluste ajal auto käru pealt maha, vaatas siis vargsi selja taha, et keegi ei näeks ja siis kruvis väga stiilse raadio antenni maha et teised võistlejad naerma ei hakkaks. |
| 21.02.2001 at 12:28 |
|
urmas |
Nahk ja salong
To Corvus
Mida seal Tepingus tehti ja palju maksis ? |
| 21.02.2001 at 12:29 |
|
corvus |
Nahk ja salong
to Mustang GT94
kogu sisu enamuses nat.nahk + kvaliteetne kuntstnahk: istmed, uksed, armatuur, katus tugipiilarid, istmetevaheline konsool
enam ei mäleta aga vist 20-25000, miskit nad vist ikkagi tegid uuesti, sellest tuli hinnaalandus |
| 21.02.2001 at 13:03 |
|
rustang
Moderator |
Nahk ja salong
Olen Tepingu koha pealt nõus, samuti saan aru GT94 mõttekäigust.
Aga ikkagi - mis on hilisemale restaureerijale lihtsam, kas eemaldada originaalistmetelt sinna hiljem aretatud nahka ja päästa seda, mis sinna alla võib-olla alles on jäänud (aga võib-olla ei ole ka) või tuua pööningult orig. istmed välja ja visata Fiati nahkistmed kuu taha?
Ma oma orig. toolid pakkisin sisse ja just sinna pööningule viisin, kui GSI pingid sisse läksid 
|
| 21.02.2001 at 13:07 |
|