Poster |
Message |
Georg79Fire |
Kohtutäiturid ja piirangud!
Infoks kõigile.
Kui teil kohtutäitur mingil põhjusel ARK-s piirangu peale laseb panna, siis tehakse seda isikupõhiselt (a la selle ja selle nimelise kodaniku kõik reg. liikumisvahendid piirangu alla), kui te selle piirangu maha lasete võtta, siis ARK teeb seda selle konkreetse sõiduvahendi põhiselt, millega probleem tekkis. Teie ülejäänud autod ja mootorsõidukid jäävad edasi piirangu alla ning seda isegi aastateks.
Sain seda teada nüüd, kui oli vaja Firebirdi müüa - nimelt 2002.a. lõpetatud case lubas mul tookord küll Toyota maha müüa aga ülejäänud autodele jäi piirang peale.
Analoogne juhtum, aga seekord kohtutäituri süül juhtus 2003.a., kui ma üritasin pangast laenu võtta. Nimelt oli kohtutäitur mu pangaarve külmutanud. Juhtum ise oli lahendatud juba aasta varem, kui ma trahvisumma sularahas panka ära maksin. Aga nagu lõpuks selgus tegin ma sellega ränga vea - kohtutäituri juures sain ma sõimata, et sularahas ära maksin, et ma oleks pidanud sedasama külmutatud pangaarvet kasutama (neil ju nii raske kaks otsa kokku viia).
Nii siis - ettevaatust kaaskannatajad! Kõiksugu piiranguid pannakse peale väga kergekäeliselt, aga mahavõtmine pole kellegi asi. |
26.02.2005 at 13:22 |
|
partel
|
Kohtutäiturid ja piirangud!
Ma olin '97 suvel koolivaheajal ühes pangas jurist.
Seal oli arvete arestimine igapäevane asi, aga mahavõtmist ma küll ei mäleta...
Lisaks oli jama ARK'iga, autolaen läbi ja pank saadab kirja palvega pant maha võtta, aga ikka on peale jäänud.
Nii mõnigi vihane klient helistas, uurisin siis vanematelt kolleegidelt, kes ütlesid, et 100 korda vabastatud jne...
26.02.2005 at 23:53 |
|
|