register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : tqhq andmebaasist  
Poster Message
Fog
 
tqhq andmebaasist
Newtonile põhiliselt see küsimus.

Et siis, miks te liigutete teemade/isikute/jms ID'sid. Loen väga palju vanu teemasi, ning kui ühes teemas on link teisele siis see on lihtsalt "no such topic".
Kas on mahutamise vms. probleeme?

Üldiselt oleks hea ID'd alles ja samaks jätta, ning vajadusel boolean(int 1)väli teha kas kustutatud või mitte. Näiteks on teemas lingina kellegi profiil või teema, ning selle id muutub. See pole hea lahendus.

Kui on mingi probleem/piirang, äkki saame ühiste jõududega üle sellest:)

Kui avalikult ei kannata seletada, siis profiiliga seotud mail töötab:)

____________________________
'84 Fiero 4.5T mängimiseks
Eesti esimene dragster, eiteamilleks?
14.01.2006 at 22:13
Astro SS
tqhq andmebaasist
Kas tavalisel tqhq liikmel õnnestub rahaliselt toetada TQHq'd?


Ma olen selle foorumi suur kasutaja ja tahaks omalt pool ka midagi anda, kõige lihtsam oleks mõned kroonid foorumi heaks annetada (võibolla saaks pisut kettaruumi kuskilt osta või midagi muud säärast).

Ei tahaks ,et sellest tuleks suur arutamise objekt vaid igaüks kes tunneb ,et tahab toetada, see tal ka õnnestuks.

Ma arvan,et vanad olijad teeks seda rõõmuga.

Jään arve numbrit ootama (e-kirjakasti)

____________________________
Probleemid algavad kui on liiga palju toredaid mõtteid...
14.01.2006 at 22:29
newton
 
Moderator
tqhq andmebaasist
Tõstame ringi ainult kasutajate ID-sid, seda kasutajanimede korrastamise käigus ja tingituna mõnevõrra kummalisest loetud/lugemata teemade trackimise süsteemist, mille ma kunagi välja mõtlesin :) Minu arvates on otse posti sissekirjutatud profiililingi mittetöötamine suht väike probleem, ei tule ette, et selliseid otselinke oleks rohkem kui paar-kolm korda antud.

Iseenesest lahendus töötab praegu hästi minu meelest, iseasi, kui kasutaja ID-ga on vaja tulevikus mujal saidil mingit funktsionaalsust hakata siduma või kui on lõpuks tahtmine ikkagi mingi parem, näiteks otse esimese lugemata postini viiv trackimisssüteem teha.

Teemade ID-sid me ei muuda, aga nagu mujal juba öeldud, kustutame me vahel vanu teemasid, peamiselt Vaba teema alt. Kui sul on mõni näide, kus tundub väga sedamoodi, et kustu on läinud mingi väärt teema, siis anna teada. See ei ole praegu otseselt mahutamise probleem, pigem lihtsalt tüüpi "puhtam ja kuivem tunne". Ma ei tea, kas "Topic deleted" oleks siis nii palju parem vastus kui "no such topic", et baasi lõputult kasvatada seepärast?

Igatahes tänud abipakkumise ja su varasemate ideede/märkuste eest!
14.01.2006 at 22:35
newton
 
Moderator
tqhq andmebaasist
Astrole vastuseks veel, et serveriruumi ja selle eest maksmisega pole meil hetkel probleemi, kui see mingil põhjusel peaks muutuma, küllap me siis anname teada :)
14.01.2006 at 22:40
Fog
 
tqhq andmebaasist
Konkreetselt näitasin täna ämmale teemat "idee v8 vendadele" ehk ilusat v8 blockist tehtud lauda. Seal umbes teine kolmas vastus sisaldas linki eelnevale teemale sama asja kohta mis oli kustunud.

minu arvamus on selline et "kustus" teemad peaksid päringuga olema elimineeritud otsingust ja navigeerimisest(and del=false), samas otse neile linkidelt(pid=12345) ikkagi vaadatavad.

Samas ka profiilid, teemades nagu "kes teeb" ja "kust saab" ja "kes toob" kasutatakse vastustena sageli profiili linki, mis praegu on valesti/puuduvad.

Mysql'is ei võta eriti ruumi tühi id, seega pooldaksin edaspidi varianti, kus teemad/isikud/... küll muudetakse mitteaktiivseks, kuid jäetakse alles.

____________________________
'84 Fiero 4.5T mängimiseks
Eesti esimene dragster, eiteamilleks?
14.01.2006 at 22:43
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : tqhq andmebaasist  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.