| Poster |
Message |
bronec |
Chevy Blazeri vaakumi skeem
Tere!
Oleks siis vaja ühel tuttaval chevy omanikul natuke vaakumi asju uurida.Nimelt ei töötanud alguses esisild, vahekastist lülitas manuaalselt sisse, vaakumiga esisillast aga mitte, sellest saime üle.Üks vaakumvoolik oli katki.Nüüd selline probleem et kohe kui auto käima panna lülitatakse esisild sisse isegi kui vahekastist on asi väljas, ma usun et nii see ei peaks olema.Vahekastist tuleb 3 voolikut, ühte pidi läheb sinna siis vaakum, teist pidi läheb vaakum esisilda lülitava trossi tõmbaja juurde aga kolmas ripub niisama.Ei leidnud ma kohta kuhu ta minema peaks(asi on siis katkise otsaga).Kas see peaks kuhugi vahekasti kangi juurde minema?Seda ei hakanud veel lammutama.Samuti ei tööta tulede reguleerimine,mis ka vaakumiga.Ehk on kellelgi see manuaal olemas ja saab mulle äkki paar lehekülge skännida mingi summa eest.Online manuaali kuskilt ei leidnud ja ega eriti ei osand otsida ka.Siis on veel probleemiks suur küttekulu(20-30 l/100).Küljest oli ära ka lamda juhe.Kuid mida veel uurida?Küünlad?Jagaja?
Autol aastaks on siis 91.
Ehk oskab keegi natuke juhatada
Rain |
| 15.05.2006 at 13:41 |
|
|