| Poster |
Message |
hannes1242 |
TPS ja MAP Camaro 2.8
Küsimus siis selline, arvasin et TPS õhtal, tester näitas et asjal peksab takistus segast,vahetasin asja välja ja sama jama käib ikka edasi.
Läheb Camaro käima ja sureb välja,nii mõned korrad ja siis jääb käima,nii kui gaasi puutun sureb ära, kui nüüd TPS hoob alla käsitsi suruda,siis gaasi võib anda nii et kas või piirajasse lendab, aga lased TPS-i lahti ja annan gaasi nii nagu asi tegelikult peaks olema, siis lämbub jälle.
Aidake keegi ma olen juba 2nädalat camaroga maadelnud ja enam ei jaga milles kamm, ECU tuli ei toimi ja vea koode ei näe.
kas MAP võib midagi sellist korraldada et tühikäigul funkab ja kui gaasi annad siis kärvab ära ? Tühikäik on ka vahel käib ilusti ja vahel turtsatab pisut,aga tal nukkvõll ka vana ja väsinud. |
| 27.09.2006 at 21:12 |
|
Fog
|
TPS ja MAP Camaro 2.8
Punkt üks: Ära püüa arvata mis toimub, vaid lase ikka ECU'l rääkida. vaheta CES tule pirn ära ja loe koodid välja.
Punkt kaks: quote: Testing - all models
Signal voltage will vary from 1 to 1.5 volts at idle to 4 to 4.5 volts at wide open throttle. The easiest way to test the MAP sensor is to disconnect the electrical connector at an idle. If the idle improves, the MAP is the problem.
| 28.09.2006 at 07:32 |
|
hannes1242 |
TPS ja MAP Camaro 2.8
Tänud soovituse eest, eks üritan saada selle ecu vilkuma kuidagi, või plödistan taga Top Partsi hoovipeale diagnosti. |
| 28.09.2006 at 07:42 |
|
hannes1242 |
TPS ja MAP Camaro 2.8
Punkt üks: Ära püüa arvata mis toimub, vaid lase ikka ECU'l rääkida. vaheta CES tule pirn ära ja loe koodid välja.
Aga mul selline tore asi et kakkusin armaturi laiali ja pirn on terve,aga ECU lihtsalt ei taha minuga suhelda millegi pärast.
Sis jääb aind vist üle diagnost? |
| 28.09.2006 at 16:04 |
|
hannes1242 |
TPS ja MAP Camaro 2.8
Nüüd nii et viisin oma camaro Top Partsi diagnosti ja isegi se ei näita et midagi viga oleks,aga ometi on mingi kala sees.
Kas tõesti keegi oska mind minu probleemi juures kuidagi aidata, oleksin nõus maksama inimesele kes asja ära lahendaks, masin ju läheb käima sõitsin mingi 5km 1000pöördega Top Partsi, asi ei saa ju nii hull olla kui masin käima läheb vähemalt, aga pole endal aega viga otsida.
Kes oleks tartus selline inimene kes saaks asjast jagu, kõik pakkumised teretulnud. |
| 30.09.2006 at 14:28 |
|
|