register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : radika remont  
Poster Message
action
radika remont
küsimus selline, et kas GC 5,2l 95a. radiaadori väikese lekke peatamiseks võib kasutada lekkeid peatavaid pulbreid.Kas ei tekki ohtu käigukasti jahutus radikale või kondile? Lekke ise on paremal all nurgas mootori poolsel küljel. Ja kas sulametalli saab kasutada. AITÄH.
10.10.2006 at 19:24
Vanaisa

Moderator
radika remont
Mulle rääkis vana radikaremontija, et kui on väikseimgi võimalus väljastpoolt lappida, siis jumala eest mitte kasutada igat laadi pulbreid.
10.10.2006 at 19:41
kadjakas
radika remont
Ma kah pigem väldiks miskite madudenalifkade radikasse valamist, katsu lapp pealepoole panna. Tänapäeval müüakse igasugu kahekomponendilisi ulmevahendeid, millega auke lappida.
10.10.2006 at 19:53 1 edit. Last edited 10.10.2006 at 19:55 by kadjakas
mrtn
radika remont
plastikotstega (?) radikad kipuvad just liitekohast või plastikust lekkima, neid on võimatu remontida.

palju tarvikradikas maksab?

ühinen eelkõneleja seisukohaga ja kinnitan, et seespidised möginad kuumutavad sul lõpuks mootori üle.
10.10.2006 at 20:30
v6sa
radika remont
Lekkepeatajad on teepealt äratulemiseks, mille järgneb radikate vahetus.

Isegi, kui mootori kanalid selle lekkepeataja üle elavad, on soojendusradikas suhteliselt suure tõenäosusega osa oma kanalitest minetanud ja talvel tuba külm....

v6sa@kurvad.kogemused
11.10.2006 at 07:34
BENBEN

radika remont
Radika remondi all minu arvates võib käsitleda näiteks seda juhtumit kus Maverick'u originaalradika jahutuselement vahetati lakipoiste poolt uue, veoka oma vastu. Paagid jäid originaalid.
Igatsugu pulbrit ja muud p..a äi maksa sinna toppida. Tagajärjeks õhinal ostetud aftermarketi salongisoojendusradika paigaldamisel ilmnevad ootamatud mittesobimised ja seejärel tulemüüri sobivaks kohandamine plekikääride abil...

11.10.2006 at 10:52
action
radika remont
OK Tänud mehed! Tundub et tuleb poodi joosta ja mingi "crc" või sulametall ära osta. Kas on ka mingisugust kindlat toodet mida otsida? Aga nüüd veel selline ? kas keegi on ka GC radikat ise maha võtnud? Peale vaadates paistab paras k...p. Või on hirmul suured silmad. Lõdvikud on juba tutav teema aga käimakasti jahutus torud on minu jaoks täiesti võõras asi. Kas sealt midagi tilkuma ei hakka kui mutikad lahti keeratud?
11.10.2006 at 22:37
cyber
radika remont
http://arnibalt.ee/index.php?kat=164

tsitaat saabnet.ee foorumist:

"Novatio"nimeline firma toodab tõelist imesolki heas mõttes.Valati mu silme all cocapudelisse tilk(pudel torgiti eelnevalt kahvliga sõelaks),täideti veega(jah.ved.ga),siis kork peale,trampisin pudelil,täiesti tihe:o
Segu valati välja ja vesi sisse-nagu kastekann,ei mingit sadet/setet,ka segu oli täiesti läbipaistev.
11.10.2006 at 23:11
Jutulind
radika remont
Ei tahtnud hakata uute teemat tegema ega ka mõnda aastatega foorumisügavustesse uppunut pinnale kiskuma. Seepärast küsin siin teemas - on veel eestis ettevõtteid, kes olemasolevate metallist ( vask/pronks ? ) otsavannide vahele uue kärje paigaldaks ?

'06 Fiat Panda 4x4
16.10.2006 at 14:24
LaSa

Moderator
radika remont
Benbeni Mavericku radikas sai uue sisu Lakis :)
16.10.2006 at 16:14
margus61
radika remont
Omal viisin ühe radika eile Radiaatorimeistrisse, nad on nüüd Pärnu mnt. 393 pealinnas. Vaja oli hõredamat kärge sisse panna, kuna stock läheb muda ja turbaga ruttu umbe ja on raske puhastada. Lubasid miskit välja mõelda, stock kärje vahetus pidi lihtsam olema. Probleem oli siin siiski õige kärje leidmises.
17.10.2006 at 09:06
BENBEN

radika remont
Jah, ega see uus kärg ei ole originaal, see sai vähe paksemat mõõtu, aga laki mehed, osavnäpud, tegid asja valmis.

17.10.2006 at 09:37
action
radika remont
quote:
cyber: http://arnibalt.ee/index.php?kat=164

tsitaat saabnet.ee foorumist:

"Novatio"nimeline firma toodab tõelist imesolki heas mõttes.Valati mu silme all cocapudelisse tilk(pudel torgiti eelnevalt kahvliga sõelaks),täideti veega(jah.ved.ga),siis kork peale,trampisin pudelil,täiesti tihe:o
Segu valati välja ja vesi sisse-nagu kastekann,ei mingit sadet/setet,ka segu oli täiesti läbipaistev.

Nii, sai siis seda "imesolki" sisse valatud nii nagu juhend ette nägi. Tulemuseks on see,et enam ei ole nii suurt lekket. Ma ei tea veel päris hästi kas lekke kohti oli üks või mittu aga igal juhul mingid kohad see "solk" kinni pani. Kui nüüd veel tosooli tase peaks alanema,valan ka ülejäänud solgi sisse. Mootori ja soenduse töös ei ole probleeme märganud, mootor läheb ilusti soojaks ja salongi kütab ka soojaks. Ühesõnaga esialgu julgen soovitada seda NOVASTOPI küll.
23.10.2006 at 18:42
v6sa
radika remont
Ega need möksid kohe ummistagi. Aga ootame aastakese ja siis järgmisel talvel näeme;)
25.10.2006 at 09:12
rosimann

radika remont
Laki Autost sain mina oma eldole tutika nissansi radika 3200 eeku.Ehk poole odavamalt kui usast ja sobis millimeetri pealt.Müüvad ka teistele usakatele.
10.11.2006 at 19:24
mambr
radika remont
Toredaid põdejaid ja müütide levitajaid ka siin käib!!! See aeg on minevik, kui lekke peatamiseks kasutati sinepipulbrit või muud sellist toredust ja siis oli küll peenemate kanalite ja tihedamate radikate (nä salongiradikas) ummistumine suht kindel. Kulla "targad" stiilis pane-jah-solki-sisse-siis-järgmine-talv-näed mehed, saage aru, et müügil on väga tõhusaid lekkepeatajaid, mis on ka hooldavad ja kaitsevad korrodeerumise eest ja on veepumba eluiga pikendavad jne. Neid soovitatakse lisada ka profülaktiliselt ehk siis enne probleemi tekkimist!!! Vaadake suurematesse ja parema varustusega õli ja muu sellise poodidesse ja harige end antud vallas, ei juhtu teie autoga midagi koledat, kuna neil "solkidel" on ka garantii. Jõudu...

10.11.2006 at 23:01
Jutulind
radika remont
quote:
rosimann: Laki Autost sain mina oma eldole tutika nissansi radika 3200 eeku.Ehk poole odavamalt kui usast ja sobis millimeetri pealt.Müüvad ka teistele usakatele.
No minu omale seal küll tervet radikat ei olnud ja kui aus olla siis ma ei küsinud ka - aga - kuna mul metallist otstega radikas mis oli lihtsalt pooleks peale seda pisikest äpardust siis tehakse praegu core vahetus ja esmaspäeval saan 2.5K eest kätte.

'06 Fiat Panda 4x4
11.11.2006 at 09:30
Valmet

radika remont
quote:
mambr: Toredaid põdejaid ja müütide levitajaid ka siin käib!!! See aeg on minevik, kui lekke peatamiseks kasutati sinepipulbrit või muud sellist toredust ja siis oli küll peenemate kanalite ja tihedamate radikate (nä salongiradikas) ummistumine suht kindel. Kulla "targad" stiilis pane-jah-solki-sisse-siis-järgmine-talv-näed mehed, saage aru, et müügil on väga tõhusaid lekkepeatajaid, mis on ka hooldavad ja kaitsevad korrodeerumise eest ja on veepumba eluiga pikendavad jne. Neid soovitatakse lisada ka profülaktiliselt ehk siis enne probleemi tekkimist!!! Vaadake suurematesse ja parema varustusega õli ja muu sellise poodidesse ja harige end antud vallas, ei juhtu teie autoga midagi koledat, kuna neil "solkidel" on ka garantii. Jõudu...
Ja ostes teleturust saad veel tagasilla pulbri pealekauba.

12.11.2006 at 21:03
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : radika remont  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.