register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Jama 98a Concordega  
Poster Message
Gabriel

Jama 98a Concordega
Mul siis juhtus suht nutune lugu jälle krt.
Nimelt aru ma ei saa kuidas see eelmine omanik neid akuklemme oli kinni keeranud ,kuid ükskord käivitades,laksti armatuur pime (ainult õli tuli hõõgus).Sain selle klemmi enam vähem kinni tee peal,ja pärast käivitust avastasin,et konsoolil ei tööta kondikas,tagaklaasisoojendus,sooja külmaõhu reguleering,õhusuunamis reguleering,mis mõnes asendis puhus vähemalt sooja,kuid enamusets külma,puhur töötab kõigis astmetes.Antennimehe käest sain niipalju nõu,et klemm maas hoida,mingi aeg ehk lööb aju korda,kuid vist tulutult,ning tema jutu järgi pidi aju suht kergelt saba andma.Nüüd sai see klemm jälle uuesti maha võetud,ja korralikult külge pandud ja asi veel hullem,enam ei puhu sooja ka,vahest nagu läheb leigeks,aga tundub et üldse ei liiguta seda klappi.Silberis aeg kinni reedeks,kuid oskab keegi äkki öelda kas seal tõesti muud varianti pole kui ainult aju peetis,maksab teine 10 kilo (see selleks,aga seda tuleb jälle oodata mitu nädalat) äkki on miski muu asi mis segast peksab,tegu ei ole kliimaautomaatikaga,vaid kõig tavalisema kondi ja värkidega.igaljuhul tuju suht null praegast.
21.11.2006 at 10:33
antennimees

Jama 98a Concordega
Vaata igaks juhuks kaitsmed ka üle. 3 kaitset on salongi kaitsmeplokis, kaitsmenumbrid on 17, 21 ja 23 ning kapoti all veel 2 kaitset nendel on tähed B ja E. Kõik need on soojendusega seotud.

edit: kapotialused siiski ainult jahutusvendiga seotud.

21.11.2006 at 11:17 1 edit. Last edited 21.11.2006 at 11:19 by antennimees
Gabriel

Jama 98a Concordega
Tänud.

Vaatasin salongikaid nr 23 kaitset pole mu maisnal,pole pesagi.Ülejäänud paistavad terved.
Kuid kudas neid kapotialuseid kontrollida need B tähega on sellised suured jurakad,
mille sees mingi vedruga system.Ning E d ma ei leidnud.
21.11.2006 at 11:38 1 edit. Last edited 21.11.2006 at 11:39 by Gabriel
antennimees

Jama 98a Concordega
23 kaitse peab sul ikka vist olema see on salongi vent ja see sul ju töötas.
Ja kere aju kaitsmed on 14 ja 19

21.11.2006 at 12:03 2 edits. Last edited 21.11.2006 at 12:07 by antennimees
Gabriel

Jama 98a Concordega
Njaa leidsin selle kaitsme ülesse 23 TERVE.
Nüüd oli aku järelt ära paar tundi,ning vähemalt hakkab jälle raisk siseringluse
asendi peal sooja puhuma,aga kondikas sees koguaeg,mul msikine laager kondikal läbi vist
nigu järele lülitab hakkab siga miski vilistama kohe.Enyway võitsin kapotialt AC kaitsme välja
vähemalt ei mässa see kont.14 ja 19 kaitse terved.
21.11.2006 at 12:30
Gabriel

Jama 98a Concordega
Pagan ilma kondita,ei saa ju sõita ,kui siseringluse peal asi.
Tõmbab aknad uduseks
21.11.2006 at 14:13
Gabriel

Jama 98a Concordega
Nii asi nüüd korras antennimehe abiga muidugi suuresti.
29.11.2006 at 16:19
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Jama 98a Concordega  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.