| Poster |
Message |
mave |
ABS'i ja lambdaandurite kontroll - ostsilloskoop?
Olen ma õigesti aru saanud, et antud andureid kontrollitakse ostsilloskoobiga? Kes testiks antud andurid ära? Või soovitage, millega saaks neid andureid testida, et kas on töökorras. Esialgu ei hakka veel sellist aparaati ostma, kuid soovitused, millise aparaadiga saaks asja ära teha, oleks oodatud. Tevalo pakub Fluke aparaate, mis te arvate?
Tervitades,
Mave |
| 27.11.2006 at 21:07 |
|
mr. RocknRoll
|
Teagi, kas paariks mõõtmiseks 10K+ aparaati osta on mõtet. Tööalaselt Fluke ossi kasutanud, mis oma töö on hästi ära teinud. Kontrollida saab ka tavalise testriga, millel mV funkts. ning parem kui oleks ka max salvestus olemas. Pead teadma ka väärtusi, lambda puhul, millal kui palju välja peab andma. ABS-i puhul peaks impulss olema.
| 27.11.2006 at 21:36 |
1 edit. Last edited 27.11.2006 at 21:38 by mr. RocknRoll
|
mave |
Nii... kes oleks oma aparaadiga nõus ära testima? Raha eest loomulikult. |
| 29.11.2006 at 11:19 |
|
13piisab
|
kas anduri toimimist "pluss-miinus-sisteemis" lihtsalt tema takistust mõõtes teada ei saa? Eile mõlgutasin nimelt samal teemal mõtteid - tõsi, euromasina vastava tulukese tõttu. Kahjuks ei andnud mu eksemplaril pelgalt takistuste mõõtmine tulemust - andurid kõik kenasti 800..900ohm ning andurist aju pool takistus 20kohm.
netist oma kulguri kohta uurides leidsin muide juttu, et uuematel ABS-del on võimalik kerge vaevaga välja uurida, miks ta tulukest põletab. Kaks klemmi diagnopstikapistikus kokku - ja salongituluke vilgutab kenasti veakoode. Ehk on ka Sul see võimalik?
| 30.11.2006 at 09:07 |
|
|