| Poster |
Message |
zhade |
Ostueelne kontroll vms
Plaan on jaanuris/veebruaris 93a Pontiac Firebird muretseda
Kuna ise enne USA autodega kokku puutund pole mõtlesin äkki leidub keegi, kes asja põhjalikult ja professionaali silmadega üle vaataks/kontrolliks, et vastu pükse ostuga ei saaks.
Mõistagi sümboolse tasu eest
Igatahes kõik kes arvavad/teavad, et nad jagavad asja piisavalt ja saaksid jaanuaris abiks olla andke teada ja jätke mingi e-mail vms kontakt, et saaksin uue aasta alguses ühendust võtta |
| 11.12.2006 at 19:43 |
|
Tanel_V6 |
Ostueelne kontroll vms
Oma volvole ma lasin info's ostueelse kontrolli teha, kus kangutati ja uuriti seisukorda ja võeti selle eest vist 150 eeku.
Usun et meeriklase puhul ehk aitavad top parts ja teised firmad? |
| 11.12.2006 at 20:38 |
|
Saemees
|
Ostueelne kontroll vms
Sümboolse tasu eest tahad kontrolli?
| 11.12.2006 at 20:55 |
|
Peeter82
|
Ostueelne kontroll vms
quote: Tanel_V6: Oma volvole ma lasin info's ostueelse kontrolli teha, kus kangutati ja uuriti seisukorda ja võeti selle eest vist 150 eeku.
Usun et meeriklase puhul ehk aitavad top parts ja teised firmad?
Top Partsi ära mine, aga Am. Beauty näiteks.
| 11.12.2006 at 21:22 |
|
Peeter82
|
Ostueelne kontroll vms
quote: Vanaisa: on sul mingi põhjendus ka Peeter82?
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=20094
| 12.12.2006 at 08:12 |
|
Vanaisa
Moderator |
Ostueelne kontroll vms
Ahah, OK - ma seda vaatasin küll aga see oli nagu remondiga seotud rohkem.
Ega vastu ei vaidle - pole ise kunagi ühtegi autot seal enne ostu näitamas käinud. Lihtsalt alati hea, kui väitele põhjendus ka juurde pannakse. Siis jääb pikk rida asjassepuutumatut teksti (nagu see siin ) ära.... |
| 12.12.2006 at 10:18 |
|
vvt
|
Ostueelne kontroll vms
150 eek või muu sümboolse summa eest mingit tõsiseltvõetavat kontrolli pole mõtet üritada. Liiga väike raha, et pärast tuhandetega riskida. Loksuvatest rooliotstest olulisem on siiski põhiagregaatide seisukord. Nüüd ilmub siia kindlasti tarkasid, kes räägivad, kuidas kõrva järgi kompressiooni kontrollitakse, aga noh igaühel on oma arvamus....