| Poster |
Message |
wax
|
Uksehinge tifti eemaldamise tööriista?
Ega ei juhtu olema kellelgi sobivat tööriista või isetehtud vahendit, millega eemaldada uksehinge tifti? Sooviksin väga nädalavahetuseks mõninga koguse õlle vastu vahetada. A'la midagi taolist:

Jah tean et saab MoS2, haamri ja toruga, aga palju meeldivam oleks autole läheneda inimlikumal viisil. |
| 17.01.2007 at 09:18 |
|
Maik
|
krt, välja näeb nagu suvaline ala puidu omavahel liimimiseks kasutatav jubin. Arvan,et päris paljudes poodides sellist asja saada.
Kasutaks uksega seonduvat teemat ära ja äkki keegi oskab öelda,kuidas krt kinnitub camarol aknatõstu mehhanismil see ringvedru sinna kääride keskele kinni ? Ülesse akent lastes jääb see lõdvaks ja eile lendas nagu küljest täitsa ära ,kui ust kinni lõin(vahetasin mootorit) . Kuna lahti tuli ta pauguga nii,et äkki lendas mõni jubin kuskile minema...aru küll nagu ei saanud,kuidas see kinni seal oli. Veel on juhipoolsel uksel see üldse puudu - ega kellegil üle ei ole ?
| 17.01.2007 at 09:23 |
1 edit. Last edited 17.01.2007 at 09:27 by Maik
|
anti
|
quote: Inferno: krt, välja näeb nagu suvaline ala puidu omavahel liimimiseks kasutatav jubin. Arvan,et päris paljudes poodides sellist asja saada.
Hm, ma kahtlen, sest spetstootel võimalik rakendada polti võtmega keerates märksa suuremat jõudu kui käega ümarat puitpead keerates.
|
| 17.01.2007 at 09:34 |
1 edit. Last edited 17.01.2007 at 09:34 by anti
|
Maik
|
Eks neid on müüa igasuguseid. Sisulielt peaks tõmmitsaga ka saama,kui on kuskile kinnitada.
| 17.01.2007 at 10:09 |
|
13piisab
|
quote: wax:Sooviksin väga nädalavahetuseks mõninga koguse õlle vastu vahetada.
...et siis nädalavahetuseks õlled hoiule ja pärast nõuad tagasi? 
kui Su soetatud "hiinlased" välja ei vea, siis anna teada - otsin sarnased "venelased" välja. Lisaks peaks mul kusagil olema ka ca 40..50mm laiade "lõugadega" kruustange - kui need uksevahesse mahuvad, läheb tihvtil oma pesas kindlasti kitsaks...
edit: kruustangide kasutamisel on muidigi oluline tihvti pikkus - käik on neil siiski piiratud. Alternatiiv on "vägagi isased korralikud kullinokad" - mul samuti olemas.
edit2: tift->tihvt. Aitäh Mart ja Auto
| 18.01.2007 at 22:51 |
3 edits. Last edited 26.01.2007 at 17:57 by 13piisab
|
wax
|
quote: 13piisab:kui Su soetatud "hiinlased" välja ei vea, siis anna teada - otsin sarnased "venelased" välja. Lisaks peaks mul kusagil olema ka ca 40..50mm laiade "lõugadega" kruustange - kui need uksevahesse mahuvad, läheb tiftil oma pesas kindlasti kitsaks...
Kitsad kruustangid on omalgi olemas, kuid mäletan, et proovisin nende abi mõned aastad tagasi, kuid probleem oli selles, et ei mahtunud nendega ligi. Eks nädala algul annan teada, kas need odavad hiinakad olid abiks 

|
| 19.01.2007 at 11:14 |
|
wax
|
Nii, nädalavahetus möödas ja uks käes. See riistapuu kahjuks Capri hinge lähedale siiski ei mahu, kuna seal on ikkagi sigakitsas. Läksin kergema vastupanu teed ja keerasin hinged ukseposti küljest lahti, eemaldasin ukse koos hingedega.
Silma järgi ei mahu ka esimeses postis näidatud spetstööriist seda tööd tegema. |
| 22.01.2007 at 09:20 |
|
antennimees
|
quote: wax: Nii, nädalavahetus möödas ja uks käes. See riistapuu kahjuks Capri hinge lähedale siiski ei mahu, kuna seal on ikkagi sigakitsas. Läksin kergema vastupanu teed ja keerasin hinged ukseposti küljest lahti, eemaldasin ukse koos hingedega.
Silma järgi ei mahu ka esimeses postis näidatud spetstööriist seda tööd tegema.
Miks on vaja sellisel uksel, kus hinge on võimalik poltidega ukseposti/ukse küljest lahti võtta, eemaldada tifti siis kui uks küljes. Minu autol näiteks hinge mõlemad pooled keevitatud nii ukse kui ka posti külge, vot seal ma saan aru, et vaja tõmmitsat.
| 22.01.2007 at 22:02 |
|
Mart ja auto |
Tihvt ikka. |
| 23.01.2007 at 19:36 |
|