| Poster |
Message |
chrysler300 |
Cady Eldo ennistamine
Terekest kõigile jällegist.
otsustasin siin kajastada väheke oma tegemisi mis seotus sii ühele usa rauale hea väljanägemise andmisel.
vb pakub huvi jälgida kuidas vaikselt detaili haaval vähendaks auto väsinud olemist.
pildid peaks enamvähem järjekorras saama tehtud ja lisan neid minu antud lingil tasapisi nii nagu jõuan neid ülesse laadida.
ma paluks teemat siin väga mitte risustada igast hülgemölaga,kuid samas arukat juttu on endalgi huvitav lugeda.
ps lingil asub ka muid nikerdamisi mis aegade hämaruses on tehtud siis kui ma neid veel tegin teisetöökoha kõrvalt.nyydseks aga tegelngi selle nikerdamisega igapäevaselt,raske on aga peamine on see et saan teha seda mis meeldib.
samas on ka uute pakkumiste jaoks mu postkast avatud.
link: http://beta.album.ee/album/30018480/50039142 |
| 04.03.2007 at 15:36 |
|
chrysler300 |
Cady Eldo ennistamine
alustuseks mainiks et auto detailid jõudsid minuni lahtivõetult ja paraku ka väga kehvasti ümberkäiduna.ntx kapott ja tiivad olid viimased pool aastat väljas olnud.ja seda osaliselt haljana.minu rida on likvideerida need kahjustused ja üritada anda head uut kvaliteeti pleki peale.
esmalt oli tegevust et kõik detailid suuremat roostekirmest lihvida.mida sai tehtud nurklihvija ja terasharjaga selle otsas.
hiljem ka kuidkettaga ülepuhastada
enamike keevitatud kohtade katmine tinaga ja mõnede nurkade servade välja lõikamine ja uuesti tegemine.ja jällegist tinatamine.
seejärel korralik kiht happekrunti metallile.
millele lisasin kena paksu kihi täitekrunti.selle peale alles hakkab pahteldustöö.(mitte mingil juhul haljale metallile)
kuna kere osa ei ole veel kohale jõudnud siis olen ka alustanud detilide pahteldustöödega ning neid pilte leiab aja möödudes sealt lisaalbumina. |
| 04.03.2007 at 15:44 |
|
supp |
Cady Eldo ennistamine
üldiseslt OT aga oleks huvitatud sellest bmw roolist ja velgedest, vastu pakun väheke raha (või 72a coupedeville kapotti,üksikuid jubinaid on devillest veel, tagatiiva plastik katteid,taga stange jne.) (palun ärge posti kustutage, äkki kellelgi läheb neid vaja- ei hakka ju müüma) |
| 04.03.2007 at 16:22 |
|
rrrr
|
Cady Eldo ennistamine
Kas on tegu selle Märteni juures seisnud isendiga?
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=17449
ja doonorid |
| 05.03.2007 at 00:37 |
|
Vanaisa
Moderator |
Cady Eldo ennistamine
ei ole - see rape seisab seal edasi ja teha võib tast ainult lillepeenra, isegi emexi jaoks poles eal suurt enam midagi. |
| 05.03.2007 at 10:10 |
1 edit. Last edited 05.03.2007 at 10:11 by Vanaisa (Moderator)
|
märten |
Cady Eldo ennistamine
nii hull asi pole emex maksis selle eest 3000 |
| 09.03.2007 at 19:41 |
|
chrysler300 |
Cady Eldo ennistamine
kogu töö roostest värvini välja on nyyd siis vastavates albumites eelpool viidatud lingil.osad 1,2,3,4
osa pilte on ebaloogilises järjekorras kuid kahjuks eelmine arvuti pani pange ja seega läks nii.mõned üksikud pildid veel lisamata kuid eks lõpuks ikka kõik koos.kulgur laekub varsti tallinna tagasi.ehk äkki isegi kevadeks ratastel |
| 18.09.2007 at 09:28 |
|