| Poster |
Message |
F.I.R.E |
pidurisuppordi ujuvad poldid kinni
nimelt siis ühel esimesel pidurisuppordil need poldid kinni jäänud, roostet nagu pole, oskab keegi arvata kuidas neid lahti saaks? haamriga sai toksitud ja väänamist ka veidi, kuid abi ei olnud.
| 26.04.2007 at 22:54 |
|
Occassion
|
quote: F.I.R.E: nimelt siis ühel esimesel pidurisuppordil need poldid kinni jäänud, roostet nagu pole, oskab keegi arvata kuidas neid lahti saaks? haamriga sai toksitud ja väänamist ka veidi, kuid abi ei olnud.
Anna kuuma veidi - või siis hoopis külma |
| 26.04.2007 at 23:16 |
|
wagoneer |
Ma oma ramil ka neid jebisin. Lasin süstlaga petrooli sinna kummipuksi ja poldi vahele ning siis pressisin. Suport tuli muidugi maha võtta enne. Aga peale lahti saamist ja uuesti kokku panemist hakkasid puksid ikkagist suporti liikumist takistama kuni jälle kinni jäid. Arvan,et sul targem rem.komplekt osta uute pukside ja poltidega.
Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76` |
| 27.04.2007 at 00:22 |
|
F.I.R.E |
Kas kuumaandmiseks puhurist piisab? peaks vist miski 800c olema, või vaja leeki anda?
Ostsin ka prooviks miski soomlaste keemia, mis pidavat eriti pugevate omadustega ja väidetavalt lahustab kõike mis teele jääb. Eks homme näis.
| 28.04.2007 at 20:54 |
|
Valmet
|
quote: wagoneer: Ma oma ramil ka neid jebisin. Lasin süstlaga petrooli sinna kummipuksi ja poldi vahele ning siis pressisin. Suport tuli muidugi maha võtta enne. Aga peale lahti saamist ja uuesti kokku panemist hakkasid puksid ikkagist suporti liikumist takistama kuni jälle kinni jäid. Arvan,et sul targem rem.komplekt osta uute pukside ja poltidega.
Kust kohast Sa seda petrooli saad?
| 29.04.2007 at 00:05 |
|
Telc |
Kunagi sai analoogne mure lahenduse puhastamise abiga. Seda suhteliselt primitiivse meetodiga - piduriõli vahele ja jõuga edasi-tagasi senikaua kuni enam olulist mustust ja prahti vahelt välja ei tulnud. Selline lahendus annab leevendust siiski lühikeseks ajaks. Kulunud tihendite korral läheb sinna uuesti igasugu saast vahele ja jääb taas kinni. Proovida ikka võib... |
| 29.04.2007 at 08:27 |
|
F.I.R.E |
nojah, mul probleem selles, et tihendid on ok, aga polt ise on avas kinni kiilunud. Lasin "PNF Penetrating oil" nimelise vahendi poltide vahele ja jätsin omas mahlas ligunema. Saab näha kas on abi.
| 29.04.2007 at 19:22 |
|
DevilDeVille
|
quote: Valmet: quote: wagoneer: Ma oma ramil ka neid jebisin. Lasin süstlaga petrooli sinna kummipuksi ja poldi vahele ning siis pressisin. Suport tuli muidugi maha võtta enne. Aga peale lahti saamist ja uuesti kokku panemist hakkasid puksid ikkagist suporti liikumist takistama kuni jälle kinni jäid. Arvan,et sul targem rem.komplekt osta uute pukside ja poltidega.
Kust kohast Sa seda petrooli saad?
nu petrool on ju lambiõli, ja seda igas supermarketis müügil vast. ise olen selverist ostnud nt.
| 29.04.2007 at 22:29 |
|