| Poster |
Message |
m_nus
|
grand chero-95 bensunäidiku seier!
tere kõik see usaraua pere! lugu siis seline, et tankisin paagi kõrini ja mõne aja pärast märkasin, et bensunäidiku seier on kinni kiilunud-kus kala on! just soetasin! tervitustega m_nus! |
| 04.05.2007 at 20:09 |
|
reimo |
Üks variant on, et kala on paagis anduri vahel...
| 05.05.2007 at 07:39 |
|
mambr |
Ja paak käib õnneks lihtsalt alt ja lahti, tõmbad kogu rupski paagist välja, viskad pilgu peale ja kokku tagasi! Teostatav rahulikus tempos 1 tunniga! Olen ise 2 x kakkunud. Ettevaatlik on ainult vaja olla enne paagi rippu laskmist bensiinitorudega - neid ei tohi eriti tirida. Kuna on kiirliidesühendused, siis enne paagi allalaskmist lahti ühendada ja vaadata, et bensiini silmevahele ei saa. 
| 05.05.2007 at 23:14 |
|
m_nus
|
tänud näpunäidete eest-m_nus |
| 07.05.2007 at 21:10 |
|
reimo |
Ma olen enda omal 3 või 4 korda paaki kaha võtnud, tunniga kogu seda värki mitte ära ei tee (eriti üksi), esimesel korral tuleb arvestada pikkade roostes poltidega, kogu asja maapeal üsna ebamugav teha, eriti, kui paak täis (mul oli pump peetis, imesin niipalju kui võimalik, aga üsna palju jäi sisse).
Kui paak juba maas, siis on asi lihtne. Vooliku saad lahti filtri juurest põhja alt ja täitmistoru kõrile pääseb ligi rattakoopast (logar maha).
Sõida paak üsna tühjaks, varu aega.Asja teeb lihtsmaks, kui tagastange plastikkatte maha võtad, raamat käsib ka konksu ära võtta, aga viimane kord ma jätsin selle tegemata ja nukerdasin ta sealt mööda (kui sul on paagialune kaitse, tuleb selle kättesaamiseks vist konksu poldid igal juhul lahti lasta). Kui küsimusi on, võid helistada (nr profiilis)
| 08.05.2007 at 09:29 |
|
Martin460 |
quote: m_nus: tere kõik see usaraua pere! lugu siis seline, et tankisin paagi kõrini ja mõne aja pärast märkasin, et bensunäidiku seier on kinni kiilunud-kus kala on! just soetasin! tervitustega m_nus!
Sõida paak tühjemaks -hakkab seier ka äkki liikuma?
| 08.05.2007 at 12:52 |
|
|