| Poster |
Message |
jass
|
Q: service engine soon =detonatsiooni andur
Esineb siis mu capricile selline probleem nagu sõidu ajal tavalilselt kiirendamisel lööb service engine tule põlema ja veakoodidest lugesin v'lja et knock sensor annab viga, sai siis andur ära vahetatud aga viga esineb. Samas on ka päevi kus kõik töötab korralikult.
Kood iseensest on siis 43. |
| 03.06.2007 at 16:47 |
1 edit. Last edited 03.06.2007 at 17:08 by jass
|
Indrek_S
|
äkki detonatsiooni moodu läbi? vaheta see kah ära igaks juhuks
| 03.06.2007 at 19:01 |
|
jaak
|
Kuidas küünlad, klapid ja tõukurid muidu on? Kulunud tõukurite klõbin hullutab samuti knock sensorit. Ja tasuks mõelda, miks kiirendamisel just nii teeb? Kas ei keerata süüdet äkki varasemaks sel hetkel või keeratakse liiga palju varasemaks? Seega kuidas on lood jagajaga? Laagrid tipp-topp? Üle ei löö kusagilt? Rootor ja kaas on heas korras? Või siis sõida lihtsalt korralikuma bensuga |
| 03.06.2007 at 19:01 |
|
jass
|
quote: jaak: Kuidas küünlad, klapid ja tõukurid muidu on? Kulunud tõukurite klõbin hullutab samuti knock sensorit. Ja tasuks mõelda, miks kiirendamisel just nii teeb? Kas ei keerata süüdet äkki varasemaks sel hetkel või keeratakse liiga palju varasemaks? Seega kuidas on lood jagajaga? Laagrid tipp-topp? Üle ei löö kusagilt? Rootor ja kaas on heas korras? Või siis sõida lihtsalt korralikuma bensuga 
Küünlad värskelt vahetatud mootor tuli just kap remondist klapid ja tõukurid vaadati üle õeldi et on ok ja võivad tagasi mootorisse minna. Ainuke asi mis mootori küljes klõbiseb on smog pump mis tühjalt ringi ajab ja rihmaratta ülesannet täidab. Jagaja kaas on uus rootor on vana. Bensu müüb neste. Ise kahtlustan ka süüte poole pealt kuna kohati on ka tunda kudas mootor pidurdab kui sesi põlema lööb. Süüde on keeratud 0 suht tavalise stroboga (HEI süüte reguleerimis juhe oli lahti ühendatud regulli ajaks) kui keegi oskab paremat süüte seadistust välja pakkuda mis töötaks siis olen üks suur kõrv.
Räägi lähemalt mis asi on detonatsiooni moodu-l
|
| 03.06.2007 at 19:54 |
1 edit. Last edited 03.06.2007 at 19:54 by jass
|
jaak
|
quote: jass:
Räägi lähemalt mis asi on detonatsiooni moodu-l
Käib aju küljes...

|
| 03.06.2007 at 20:17 |
|
jass
|
aga ennem kuulaks süüte regulli kohta kommentaare. |
| 03.06.2007 at 20:26 |
|
Vanaisa
Moderator |
quote: jass: aga ennem kuulaks süüte regulli kohta kommentaare.
Süütenurk peabki 0 olema (ignition control module juhe lahti) Ja reguleerimisel kõik tarvikud (kont jne) väljas, auto drive peal.
Siis saad süüte paika. Siis võib edasi puurida.
Muidugi ma eeldan enda jutus, et sul on 350cid TBI mootor. |
| 03.06.2007 at 21:29 |
|
jass
|
305 lähedane sbc tbi on aga sellest kuulen nüüd küll esimestkorda et D peal peab olema mitte N või Park. |
| 04.06.2007 at 07:25 |
|
Vanaisa
Moderator |
Tehasemanuaal räägib mulle just nii. |
| 04.06.2007 at 08:00 |
|
jass
|
ma loen midagi sellist välja
Turn off all accessories, place the transmission in N for manual and PARK for auto. Set the parking brake.
Loosen the distributor bolt so that the distributor may be turned.
Seda siis repair manualist.
Pigem huvitab mind selline asi et kuskilt lugesin et caprice tahab 3-5 kraadi (ei mäleta kuhu poole) süüdet mitte päris 0-i kas ja kudas seda on võimalik saavutada tavalise stroboga.
|
| 04.06.2007 at 08:56 |
|
Vanaisa
Moderator |
ju sul asi siis tsiba teistviisi käib.
Aga strobo on strobo, saad ju kraade määrata küll... |
| 04.06.2007 at 08:58 |
|
jass
|
quote: Vanaisa: ju sul asi siis tsiba teistviisi käib.
Aga strobo on strobo, saad ju kraade määrata küll...
Mul strobo ainult vilgutab mingeid nuppe pole küljes. |
| 04.06.2007 at 09:02 |
|
jass
|
Vahepeal tuli siin üks selline mõte veel et äkki on asi EGR-i minema viskamisese, ükskord on auto ka egr häire andnud. Kas keegi oskab õelda kust saaks egr simulaatori või kas keellegil on võimalus aju ümber kruvida vastavalt uuele seadisutsele siis?
Palun värskendage mälu kui detonatsioon tekib kas süüde on varajane või hiline? Loogiliselt võttes varajane. |
| 25.06.2007 at 21:46 |
2 edits. Last edited 25.06.2007 at 21:48 by jass
|