register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Rehvilappimise balloon?  
Poster Message
R.Ott

Rehvilappimise balloon?
Kuna Chrysleri pagass ehituslikest iseärasustest tingitult üsna väike, siis juba eelmisest omanikust on puudu tagavararatas ja selle asemel on mingi balloon, mis peaks rehvi purunemise korral abiks olema. Küsimus siis, et kas see "keemia" võib ka mingeid probleeme tekitada?

08.06.2007 at 09:02
Vanaisa

Moderator
Rehvilappimise balloon?
mitte mingeid (kui just juua ei kavatse).
Olen ise edukalt erinevate autode ja rehvide peal kasutanud. Ainuke asi, mida tuleb jälgida, et peale manustamist piisava aja sõidad - muidu vajub see mögin üht rehvisoppi ja ratas kohe tasakaalust väljas.
Ja mina soovitaks pagassis hoida suuremat ballooni - need väiksemad ei lase suurt rehvi piisavalt täis, et rahulikult kuhugi bensarisse pumba juurde sõita saaks...
08.06.2007 at 09:13
jass

Rehvilappimise balloon?
Ainuke kahju on see et kui rehvi vahetama lähed siis on see üks rehv sul mingit vedelat paska täis ja kui otsustad rehvi kaasa võtta siis võib see sodi auto ära määrida.
08.06.2007 at 10:02
rix28
Rehvilappimise balloon?
quote:
jass: Ainuke kahju on see et kui rehvi vahetama lähed siis on see üks rehv sul mingit vedelat paska täis ja kui otsustad rehvi kaasa võtta siis võib see sodi auto ära määrida.

Olen oma autodel seda vahtu mitmeid aastaid kasutanud ja umbes kuu möödudes ka rehve vahetanud ( suverehvid talverehvide asemele) Ise seisin veel kõrval ja kui rehvid veljedelt maha said siis ei saanud nagu arugi milline rehv selle vahuga parandatud sai. Naela torke auku ka seestpoolt enam ülesse ei leidnud.
18.06.2007 at 21:26
tohoh

Rehvilappimise balloon?
Väga hea asi kui naelaauk vms. Väiksemal kummil paneb ballonitäiega oma 1,5 ati rõhku ära. Sõitsin kunagi suviläbi ilma kummi lappimata.

LISA: muideks, vähemalt uuel civicul ongi varuratta asemel balloon ja kompressor!

GAZ 24 ´84
18.06.2007 at 21:44 1 edit. Last edited 19.06.2007 at 08:06 by tohoh
rix28
Rehvilappimise balloon?
Ma pole mitte ühtegi rehvi pärast parandada lasknud. Rehvivahtu olen kasutanud viiel korral, kõik rehvid on pärast torkeaugu tekkimist lihtsalt siledaks sõidetud.
18.06.2007 at 22:42 1 edit. Last edited 18.06.2007 at 22:44 by rix28
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Rehvilappimise balloon?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.