| Poster |
Message |
Soul |
K: Seville STS turvavöö probleem
Tervist kõigile,
Selline mure, et STSi juhi turvavöö ei keri end tagasi, on täiesti väljas ja seega kasutu teema. Mõtlesin et keegi siin ehk on lammutanud neid ja teab mis viga võiks olla, või kui raske/lihtne sellist asja ise korda teha. Või siis on kellegil ehk pakkuda komplektset töötavat turvavööd?
Tänades,
Soul
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 10.06.2007 at 13:25 |
|
mambr |
Võta lahti, aga ette vaatlikult, et näed, kus miski asub. Ilmselt on lihtsalt sodi täis (karvad, tolm jne) aga tõenäolisem on vedru purunemine.
| 10.06.2007 at 14:36 |
|
hunt
|
Teinekord on ka lihtsalt sõlm sisse tulnud - siis ka ei tõmba. Nõksuta ettevaatlikult päris lõppu, sõlm välja ja siis peaks tõmbama tagasi. Mina ise pääsesin nii.
| 10.06.2007 at 16:31 |
|
Soul |
Mul vist ongi juba see asi täitsa lõppu tõmmatud (eelmise omaniku poolt) ei tule enam millimeetritki välja poole
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
| 10.06.2007 at 16:48 |
|
jass
|
Mu autol oli sama probleem ja kui lõpuks lahti võtsin leidsin et kogu see vedru osa mis peaks tagasi tõmbama oli kuhugile ära kadunud, üles igatahes ei leidnud kuskilt. Ajutiseks lahenduseks oli kogu värk kinni keevitada vastavalt juhi mõõtudele. |
| 10.06.2007 at 18:55 |
|
Koit
|
sokutan enda mure kah siia ära, mul vastupidine asi, ei taha välja tulla kuramus, kui pikalt ja hästi hellalt meelitada saab võibolla (rõhk sõnal "võibolla") asja kätte kah, kas on olemas mõni koht Tallinnas, kes tegeleks turvavööde vahetusega? niipalju, kui ise olen masinat erinevates kohtades putitamas käinud olen selle küsimuse ka esitanud, kehitavad õlgu, ehk siin mõni teadjamees. Vot niisugene asi
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95 |
| 11.06.2007 at 22:28 |
|
AL65
|
Kui turvavöö välja ei tule siis peaks kontrollima kas mitte ei ole rull millel rihm paikneb kuidagi ühele või teisele poole vajalikust asendist kaldus. Õige asendi leiabki kui lahtise mutriga rulli liigutada ja samas vööd sikutada proovida. Ei tea kas kõigil toimib nii, minul oli sellest abi. |
| 12.06.2007 at 08:50 |
|