| Poster |
Message |
Maandy
|
Teema lukku! leitud oopiski veljed 4 poldiga Rummude vahetus 4st poldist 5 polti
Kuna otsingut kasutades ei suutnud leida sellist teemat et äkki mingid mehed kes seda juba teinud on oskavad mulle soovitada midagi. Kuidas ma saaks 88 aasta Ford Thunderbirdile millel originaalis 4 polti mingid normaalsed 5 poldiga rummud mis sobiksid , kuna raskusi korraliku velje saamisega siis tahaks ära vahetada.
Lisaks veel niipalju et ees on Mc phersoni vedrustus ja tagarattaid liigutab 7,5 " (tolline) sild
Ettetänades
K.Maandy |
| 11.06.2007 at 19:52 |
2 edits. Last edited 16.06.2007 at 10:16 by Maandy
|
aif |
Teema lukku! leitud oopiski veljed 4 poldiga Rummude vahetus 4st poldist 5 polti
quote: Maandy: Kuna otsingut kasutades ei suutnud leida sellist teemat et äkki mingid mehed kes seda juba teinud on oskavad mulle soovitada midagi. Kuidas ma saaks 88 aasta Ford Thunderbirdile millel originaalis 4 polti mingid normaalsed 5 poldiga rummud mis sobiksid , kuna raskusi korraliku velje saamisega siis tahaks ära vahetada.
Lisaks veel niipalju et ees on Mc phersoni vedrustus ja tagarattaid liigutab 7,5 " (tolline) sild
Sama tüüpi vanker on Lincoln MARK VII all, seal on ka 5 poldiga kettad. Tagasillaga tuleb sul USA päritolu Ford Rangeri poolteljed hankida ja need siis kas originaal trumlitega või Lincolni ketastega tööle panna. Kui '88 tbird juba tehasest ketastega on, siis võid lasta poolteljele uued poldiavad puurida ja Lincolni ketastega käima panna.
Erikuradi-rinka-kinomehe komplekt koosneb SN95'e esiõõtsast, SN95 COBRA esimesest kettakomplektist ja taha siis kas tbirdid talasild koos COBRA kettaga või IRS koos ketastega.
aif |
| 13.06.2007 at 11:07 |
|
|