register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : värvimis kohad TARTUS (teema lukku,leitud)  
Poster Message
le sabre
värvimis kohad TARTUS (teema lukku,leitud)
Terekest siis,ootaks eelkõige tartu usa raua omanikelt infot kes ja kus värviks mu buick`i üle(pluss eeltöö).Olen juba mitu kuud lasknud oma paarimehe vennal(kes töötab kindlustuses) teha pakkumisi aga keegi ei taha autot ette võtta,üks käis ja vaatas autot sellise pilguga nagu oleks mingi vana romu.Asjaga oleks natuke nagu kiire kah,kuna 10-dal tuleb auto linnast minema viia aga hea kui saaks ennem värvitud kui maale toon(muidu mitu korda edasi-tagasi viimist)ette TÄNADES
01.07.2007 at 18:10 1 edit. Last edited 04.07.2007 at 18:08 by le sabre
dodge
Ehk siis juba: värvi mis kohad?
01.07.2007 at 18:16
mambr
Kus asud? Vaataks auto üle, siis oskaks ka pakkumise teha! Helista!

02.07.2007 at 07:38
le sabre
Auto asub AS mariine Auto (subaru esindus) taga hoovis valge buick.Ise elan linnast 16 kilti viljandi poole aga tööl olen linnas siin seal
56624967
02.07.2007 at 17:52
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : värvimis kohad TARTUS (teema lukku,leitud)  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.