|
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Cd-boxi ühendamine Lincolnis
|
| Poster |
Message |
krunge |
Cd-boxi ühendamine Lincolnis
Mure siis järgmine.: Sai kunagi ostetud Bikerman-i käest boks a ajapuuduse tõttu polnud aega varem sellega jannata. Nüüd tuli isu peale. Aga autol on juhe puudu(peaks minema pagassi või keskkonsooli) Aga avastasin maki alt (kui raam ära võtta ) 10-pin pistiku kuhu ilmselt peaks minema boxi juhe. (need juhtmed tulevad maki tagant pistikutest) Kahjuks pole suutnud lõuna eesti audiofirmad sellist juhet mulle leida(hind on üle mõistuse ja teha ka keegi ei taha) nii et mõtlesin selle juhtme ise valmis teha a kas keegi oskab mulle mingit skeemi selle kohta anda(mis juhe mis juhtmega ühendada)? Või nõu kuidas ühendada? Boks on võetud Markist(boksi pistik on 15 pin millest 11-l on jutmed taga) ja minu auto on Cont 98 (loodetavasti on see siiski võimalik).Ehk suudab keegi aidata, sest narr ka kui makk on ja box on a kogu asi jääb mingi juhtme taha pidama. Ehk on Bikerman-il mõni lammutuses olev Mark kust saaks selle juhtme koos pistikutega?? Panen ka pildid pistikutest ja makist. Teie abile lootes....
Pistik mis tuleb makist
Boxi pistik 
Boxi pistiku juhtmed 
Head Unit 

Box |
| 01.07.2007 at 22:39 |
|
|
|
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Cd-boxi ühendamine Lincolnis
|
|