| Poster |
Message |
Coupe de vil
|
mis põhjus võib olla sädeme kadumises?
1997 lincoln town car.panen auto käima,sõidan ca.pool tundi ja seiskan auto.kui 15 minuti pärast uuesti käivitada ei lähe see käima sädeme puudumise pärast.ootan veel 10 minti ja alles siis läheb käima.milles võib viga olla? |
| 04.07.2007 at 21:54 |
|
pajuinz |
Pakun veaks kommutaatorit mis jagaja küljes istub ja kuhu el. pistik külge ühendub (jahtub maha ,hakkab jälle tööle)
Proovida saad kui jahutada sädeme puudumisel süsihappe kustutiga seda kohta (jahutab hetkega) ja kui siis käivitub on see vidin õhtal.
| 06.07.2007 at 12:25 |
|
antennimees
|
quote: pajuinz: Pakun veaks kommutaatorit mis jagaja küljes istub ja kuhu el. pistik külge ühendub (jahtub maha ,hakkab jälle tööle)
Proovida saad kui jahutada sädeme puudumisel süsihappe kustutiga seda kohta (jahutab hetkega) ja kui siis käivitub on see vidin õhtal.
Ma ei saa aru miks sa õpetad kui sa asjast midagi ei tea. Näita mulle ka 97.a. Lincolni jagajat. Seal võib olla mitmeid põhjuseid aga jagaja ega jagaja sees olev kommutaator ei ole selle põhjuseks kindlasti.
| 06.07.2007 at 21:35 |
|
V8voge
|
quote: antennimees:
Ma ei saa aru miks sa õpetad kui sa asjast midagi ei tea. Näita mulle ka 97.a. Lincolni jagajat. Seal võib olla mitmeid põhjuseid aga jagaja ega jagaja sees olev kommutaator ei ole selle põhjuseks kindlasti.
Ma ka ei saa aru mida SA targutad! Teema algataja küsis arvamusi ja "pajuinz" andis oma arvamuse,ega öelnud et selles see viga nüüd ongi. Kui sinu "teadmiste" järgi on mitmeid põhjuseid miks sa tarkpea neid siia välja ei kirjuta?(muidki asjahuvilisi on kes tahaks seda teada) |
| 07.07.2007 at 16:05 |
|
antennimees
|
quote: V8voge: quote: antennimees:
Ma ka ei saa aru mida SA targutad! Teema algataja küsis arvamusi ja "pajuinz" andis oma arvamuse,ega öelnud et selles see viga nüüd ongi. Kui sinu "teadmiste" järgi on mitmeid põhjuseid miks sa tarkpea neid siia välja ei kirjuta?(muidki asjahuvilisi on kes tahaks seda teada)
Sinu vastus aitab teemaalgatajat piisavalt, et ta oma mittekäivitumise põhjused teada saaks. Ja kui oleks nüüd hakatud otsima jagajat siis olekski jäädud seda otsima. Mina ühendaks auto külga diagnostikaseadme ja vaataks mis see näitab ja siis oskaks edasi vaadata. Võimalikud vead sädeme puudumisel on väntvõlli andur või nukkvõlli andur või siis igasugu ühenduste vead. Ma olen piisavalt näinud neid kirja teel auto remontijaid, isegi helistamist peetakse juba suureks kulutuseks.
| 07.07.2007 at 17:25 |
|
pajuinz |
Vabandust siis, ajasin aastaarvud sassi (~87 EFI-del oli see tüüpiline viga). Antennimehel on õigus ja selle aastaarvu autol juba diagnostika seade aitab leida vigast komponenti. Huupi pakkuda on siinkohal mõtetu, kui vaid pistikud (ühendused) ise ülekäia.
| 08.07.2007 at 11:04 |
|
mambr |
Mul sarnane jama Chevy Trans Sportiga! Sõidab ja käib, aga suvalisel hetkel sureb välja. Mõne aja pärast käivitub uuesti (ka kuuma mootoriga u 10 min pärast). Kõige kauem käib külmalt sõitma hakates. Ja veakoode ei anna! Kompuuter mitmel pool küljes olnud ja Top Partsis öeldi, et vändaandur see olla ei saa, sest siis jääks viga mällu. Aju proovisin ka vahetada, aga ei sobi 2000 a C Trans Sporti aju ega ka 98a auto pealt (pistikud täpselt samad). Tartus on targad otsas või pole ma õiget leidnud! Kas on soovitusi või ettepanekuid!? Proovin igaks juhuks ka kommutaatori koos süütepoolidega ümber tõsta!
| 08.07.2007 at 14:13 |
|
lebaron |
Mällu jääb veast märk vändaanduri või selle ahela katkestuse puhul.
Lühiskeerdudest vändaandurist (vähendavad anduril tekkivat pinget nii, et aju ei tunne seda) ei pruugi viga mällu jääda. |
| 08.07.2007 at 19:47 |
|
Coupe de vil
|
nullisin check engine tule ära.peale pooletunnist sõitu hakkas uuesti põlema ja auto suri välja,järelikult siis peaks seda viga ka diagnostika näitama? on keegi kes aitaks diagnostikaga pärnus. käisin US partsis,sealt öeldi et elektrik on puhkusel. |
| 12.07.2007 at 21:25 |
|
Coupe de vil
|
uskumatu aga peale vigase lamda anduri vahetust pole sädeme kadumist enam olnud. |
| 16.07.2007 at 19:52 |
|
rott |
Päris tükk aega seda teemat lugenud ,ainult nõus antennimehega.
kui sul konkreetsest autost aimu ei ole ,ära oma mõtetute kommidega teemat sega.
Olen palju autoelektrit teind ja väike aim sellest on.
Enne uuri,mis autoga tegu,,,,,,,mis elektriga .....milline süüde
Ajad lihtsalt omaniku ummikusse ja jääb veel lolliks ka kui mingit juppi küsima läheb.
Elektrivea,või ükskõik millise mootori tööviga tavaliselt ei lahenda ei telefoni ega kirja teel.
Kui tahad teadja arvamust mine sinna või too ta auto juurde.
Tean et kõigil tööd palju aga kui oma mõistus peale ei hakka ,pole midagi teha.
Pole mõtet külaseppadel ka oma autot lasta laiali lammutada ja siis kuskil mingi tühise vea pärast kalli raha eest kokku panna.
| 20.07.2007 at 18:57 |
|
lebaron |
to Rott.
Kas õhtused õlled sees?
Teema algataja rõõmustab, et sai auto tööe. |
| 21.07.2007 at 23:03 |
|
antennimees
|
Samas pean mainima, et ka see auto sai telefoni teel remonditud kuna pärnu elektrik helistas mulle ja sai kahepeale tõenäoliseid veapõhjuseid lahatud ja ka viga leitud.
| 22.07.2007 at 10:04 |
|