register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Fiero v6 sumps  
Poster Message
soonetasuja

Fiero v6 sumps
Oskab keegi soovitada Eestis või mujal kohta (va. Fierostore, Top Parts) kust hankida Fiero v6 mootorile uus sumps Kas komplektne või siis osade kaupa.

Või on kellelgi teil selline asi pakkuda? Kas siis korras või taastamist kannatav.

Tänud ette
08.07.2007 at 17:23
Fog

Fiero v6 sumps
Fierostores on kõik alates katist alla 300 taala. Ostnud olen sealt ka, transavad eestisse küll.

08.07.2007 at 17:35
soonetasuja

Fiero v6 sumps
Eks Fierostore jääb üheks võimaluseks kui mujalt ei saa. Paraku täiskomplekti transa tuleb 250 taala pluss Eesti tollimaksud. Ehk veab ja leiab kuskilt soodsamalt.
08.07.2007 at 17:41
minimum
Fiero v6 sumps
Veel üks koht.

08.07.2007 at 22:01
Fog

Fiero v6 sumps
quote:
minimum: Veel üks koht.
WCF-iga viimane kogemus näitab, et krediitkaardiga pole midagi teha. Ei usalda nad international orderitel seda. Mina kandsin neile vajaliku summa läbi moneygrami.

08.07.2007 at 22:03
Fog

Fiero v6 sumps
Praeguse seisuga jääb mul komplektne v6 sumps üle, seega kui huvitatud, siis tee pakkumine. Näha saab harjumaal.

Tegemist minimumi poolt ehitatud true-dual sisteemaga alates flantsidest kuni otsteni. Keevitust vajavad kollektorid + paar plaadikest vahele keevitada, et uuesti ei mõraneks.

Mail/föön profiilis

25.07.2007 at 21:19
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Fiero v6 sumps  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.