| Poster |
Message |
Amor |
Chevy Van kütusepaak
Probleem selline, et oma diisel bussi paaki pole saanud kütet sisse rohkem kui 80 liitrit, siis on paak täis, või vähemalt püstoli viskab kinni. Samas armatuuris näitab kell, et paak on alles poole peal..mida uskuda?
netis uurides leidsin, et vist pakuti sellele paake 22 ja 33 gallonit ehk u. 83l ja 125l.
seega tundub, et paagi andur valetab. Kas seda on võimalik üldse vahetada, ilma et peaks paaki maha võtma. Kas seda saab remontida? |
| 27.07.2007 at 20:56 |
|
90Deville
|
Chevy Van kütusepaak
Paagi mahavötmisest päästab sind ainult auto pöhja augu raiumine,eeldusel et raalid paagi keskkoha täpselt välja.Remontida seda andurit ilmselt ei saa,vahetada küll.Äkki on sul siiski see väiksem paak?
| 27.07.2007 at 21:23 |
|
Amor |
Chevy Van kütusepaak
Kui on ka väiksem paak, ehk 83 liitrit ja ma panen sinna tühja paagi peale 80 liitrit, siis tanklast väljudes näitab seier ikka, et paak on alles poole peal!
Samas olen ma nagu kuskilt kuulnud, et sellistel on peal ka 160 liitrised paagid, aga see võis olla ka kuulujutt või enda hallutsinatsioon. Ehk lükkab keegi selle ümber..või kinnitab minu juttu? |
| 28.07.2007 at 06:27 |
1 edit. Last edited 28.07.2007 at 06:43 by Amor
|
ammi
|
Chevy Van kütusepaak
RPO koodidest loeb välja mitme liitrine paak on.Ei mäleta seda koodi ainult.
N23-83L
NE2-151L
NH2-113L
NJ8-129L
NK7-117L
NL4-303L
NL7-125L
NL8-132L
NL9-102L
NNH-227 |
| 28.07.2007 at 08:51 |
1 edit. Last edited 28.07.2007 at 09:06 by ammi
|
Amor |
Chevy Van kütusepaak
neid versioone on nüüd liiga palju..
aga ega muidu probleemi poleks, kuid on plaanis pikem reis sõidukiga ette võtta ja keset inimtühja kohta ei tahaks tee peale jääda..vähemalt tühja paaki näitab suht täpselt, eks siis peab selle järgi orienteeruma ja igaks juhuks tihemini tankima
kui muidugi veel arvamusi ja soovitusi ei tule..just siis anduri kohapealt |
| 28.07.2007 at 14:17 |
|
220TEI |
Chevy Van kütusepaak
No kui juba inimtühja kohta plaan reisida, siis igaks juhuks võiks ikka miskine 20l kanister jõuvett igaks juhuks kaasas olla küll. Vaevalt et 100 - 150 km sellist tühermaad on, et kütet saada pole. No kui kõrbe just ei lähe, aga siis pole vist ka vahet ons paagi maht 80 või120 l.
edu |
| 28.07.2007 at 23:40 |
|
90Deville
|
Chevy Van kütusepaak
quote: Amor: Kui on ka väiksem paak, ehk 83 liitrit ja ma panen sinna tühja paagi peale 80 liitrit, siis tanklast väljudes näitab seier ikka, et paak on alles poole peal!
Samas olen ma nagu kuskilt kuulnud, et sellistel on peal ka 160 liitrised paagid, aga see võis olla ka kuulujutt või enda hallutsinatsioon. Ehk lükkab keegi selle ümber..või kinnitab minu juttu?
Neid 160 ja + suurustega "originaal" paake valmistas Vörus näputööfirma "osavate käte ring",seal paigaldati usa vannidele ka vöimsaid vord transiti diiselmootoreid,2.5l.Möeldud olid need Venest bensu smugeldamiseks.Päris elus ise ei ole ühtegi Chevy näinud,millel oleks suurem kui 120l paak,eks alati vöib muidugi erandeid olla,kiirabi jms.Paagi suuruse poolest on muidu ühe paagiga autodest Dodge Ram oma 139l esikohal.
| 29.07.2007 at 13:22 |
|
antennimees
|
Chevy Van kütusepaak
quote: 90Deville: quote: Amor: Kui on ka väiksem paak, ehk 83 liitrit ja ma panen sinna tühja paagi peale 80 liitrit, siis tanklast väljudes näitab seier ikka, et paak on alles poole peal!
Samas olen ma nagu kuskilt kuulnud, et sellistel on peal ka 160 liitrised paagid, aga see võis olla ka kuulujutt või enda hallutsinatsioon. Ehk lükkab keegi selle ümber..või kinnitab minu juttu?
Neid 160 ja + suurustega "originaal" paake valmistas Vörus näputööfirma "osavate käte ring",seal paigaldati usa vannidele ka vöimsaid vord transiti diiselmootoreid,2.5l.Möeldud olid need Venest bensu smugeldamiseks.Päris elus ise ei ole ühtegi Chevy näinud,millel oleks suurem kui 120l paak,eks alati vöib muidugi erandeid olla,kiirabi jms.Paagi suuruse poolest on muidu ühe paagiga autodest Dodge Ram oma 139l esikohal.
Liigutaks selle Dodge teisele kohale, Suburbani paak (originaal) on 160l. Tegelikult on Excursionil veel suurem 166l.
| 29.07.2007 at 15:24 |
|
Amor |
Chevy Van kütusepaak
tänud vastajatele..juu sealt smuugeldajate kandist ongi mulle kuuldus 160l paagist jõudnud.
eks siis tuleb ükskord paak maha võtta ja uurida, miks andur jamab ja vajadusel vahetada.
|
| 29.07.2007 at 15:45 |
|
90Deville
|
Chevy Van kütusepaak
quote: antennimees: quote: 90Deville: quote: Amor: Kui on ka väiksem paak, ehk 83 liitrit ja ma panen sinna tühja paagi peale 80 liitrit, siis tanklast väljudes näitab seier ikka, et paak on alles poole peal!
Liigutaks selle Dodge teisele kohale, Suburbani paak (originaal) on 160l. Tegelikult on Excursionil veel suurem 166l.
Kindlasti on see nii,mina pidasin hetkel vanne silmas,neid enne 95-96 toodetuid.
| 29.07.2007 at 16:40 |
|
Kodanik2 |
Chevy Van kütusepaak
Mina oma Vani paagi mahtu täpselt ei tea, aga siis kui paagi seier näitas 1/4 siis mahtus paaki juurde veel 126 liitrit. Hiljem tühja paaki tuli lisada 35-40 l et saada näiduks 1/4. Seega peaks ka olema umbes 150-160 liitrine. samas on see paak kindlasti tehase toodan (arvatavalt hiljem paigaldatud). |
| 30.07.2007 at 18:12 |
|
|