| Poster |
Message |
hillart
|
Ford Bronco II
Laiad Ameerikamaa autode austajate massid!! Andke, palun, väärtuslikku nõu!
Probleem järgmine.
Tarvis Ford Bronco II (mootor 1987/2,9i) klapid tihedaks teha ja süüde täpseks-täpseks reguleerida.Tallinna piirkonnas.
Seni on juba paari kuu jooksul 3 minule teadaolevat remondikohta asja korduvalt kõrvale lükanud, põhjendades seda enese ülemäärase töökoormusega.
Mida teha, kui endal vastavaid tingimusi ja ka, ausalt öelda, vastavaid teadmisi-oskusi pole? Aga asi põleb. S.t., et ega autu (polegi nagu kubatuuri järgi "päris" ameeriklane, aga ikkagi) ju sõna otseses mõttes ei põle, kuid kogu see aeg on juba ülevaatus tegemata ja mis ta siis muudkui roostetab tee veeres. Kahju teist niimoodi vaadata. Seisab ja roostetab. Seisab ja roostetab. Kuigi võiks rõõmsaste Eestimaa teedel (ja mitte ainult teedel) kilomeetreid (ja bensiini) neelata.
|
| 10.09.2007 at 09:35 |
|
armasjumal
|
Ford Bronco II
tean et kaantega tegeleb firma kavor
aga sinna peab viima mahavõtetud kaane
võibolla on abi
tel peaks olema 55607825
| 10.09.2007 at 10:37 |
|
ROKIPEER
|
Ford Bronco II
Kaantega toimetab veel Tõukur OÜ:
http://www.hot.ee/toukur1/ |
| 10.09.2007 at 14:08 |
|
hillart
|
Ford Bronco II
Vaat, asja olemus ongi ju selles, et mul pole endal võimalust (ja tingimusi) blokikaant ise maha kruvida. Seisab ju see aparaat mul Lasnamäel maja eest ja seal juba selliseid aktsioone ette ei võta. Seda enam, et iga moment võib vihm kaela langeda.
Sain siisn paar uut kontaktnumbrit. Proovin. Ehk näkkab. |
| 11.09.2007 at 08:24 |
|
ROKIPEER
|
Ford Bronco II
Mina isiklikult olen küll paaril isendil trepikoja ees kiirelt plokikaane tihendeid vahetanud.
Pole hullu saab hakkama. |
| 11.09.2007 at 10:33 |
|
Valmet
|
Ford Bronco II
quote: ROKIPEER: Mina isiklikult olen küll paaril isendil trepikoja ees kiirelt plokikaane tihendeid vahetanud.
Pole hullu saab hakkama.
Lasnamäel küll ei saa. Kui seal võtme käest paned varastab mõni venku selle kohe ära.
| 12.09.2007 at 06:34 |
|
hillart
|
Ford Bronco II
Nii see on. Kahjuks.
Kui miskit parasjagu teed ja kui siis äkiline ihuhäda peale tulema peaks, on tegevus järgmine: - kribinal-krabinal kõik tööriistad-vidinad kokku, autol uksed-aknad lukku ja valgusekiirusel pelta poole. Kuid selleni tuleb esmalt jõuda. Ca.50m spurt liftini (või trepiralli 8. korrusele) ja siis veel 2 turvaust lahti teha, ja siis ... Vaat siis tuleb see tõeline kaiff. Kui muidugi see vajadus veel aktuaalne on ja juba päästmatult hilja pole. Ka selle teise sündmuste arengu korral aga läheb korterisse naasmine igal juhul asja ette, sest peab ju pepu puhtaks pesema ja puhtad kalsoonid jalga tõmbama.
Vaat nii on need lood tõepoolest, ja see ongi see üks põhjus, miks Lasnamäe tänavaveerel pole just komfortne remonditöödele keskenduda. |
| 14.09.2007 at 08:36 |
|
eclipse |
Ford Bronco II
55 656 157
Nimi on tal Tanel. Asjalik poiss ja treimised-lihvimised teeb tõukuris.
Saab hakkama ka su auto töökotta viimisega. |
| 19.09.2007 at 19:10 |
|
hillart
|
Ford Bronco II
Sai siis ühtede ameerikameelsete poiste juurde mu kallike ülevaadata antud. Kas neil õnnestub mu silmatera nurruma panna? Eks näis.
Hinge (ja mitte ainult - rahakoti tühjaksimemise funktsiooni on ta kah juba tükimat aega täitnud) on see neljarattaline sõber, kes enamiku aega mitte tõelise sõbrana käitunud pole, mul seest söönud. Ja mu elupäevi vist tublisti lühendanud.
Aga lootus jääb, et kunagi saan selle kauni autuga veel tublisti kilomeetreid neelata. |
| 07.11.2007 at 15:04 |
|
Broncist |
Ford Bronco II
Tere
Kas said oma neljarattalise silmatera nurruma panna? Mis siis vead olid mis parandamist vajasid.
ATS saatusekaaslane |
| 28.11.2007 at 08:53 |
|
hillart
|
Ford Bronco II
Midagi tuli ikka välja küll.
Vaat, sellise asja peale nagu poleks kohe mitte tulnudki. Nimelt oli Ameerika Autos 2 küünlajuhet jagajakaanel ära vahetatud ja sellest siis tulidki need tagasilöögid sumbutisse. Kuid miks see efekt just mootori soojenedes hakkas välja tulema (ja mitte külma mootoriga), on senimaani teadmata. Aga nii lihtsa asja peale lihtsalt ei tulnud. Ikka sai igasugu muid vigu oletatud ja otsitud. Ja, et just firmateeninduses selline käkk kokku pandi! ?
Veel on vaja need klaasipuhastajad ja -pesijad kah korda teha, siis oleks nagu asi kõlbulik.
Mis puudutab aga klappide tihendamisse, siis - kahtlusi on, kuna see diagnoos kah Ameerika Autos pandud. Võib-olla pole vajagi.
Ja uusi amorte ootan Ameerika Autost kah juba 4 kuud. Ei kippu ega kõppu. Algul ikka helistasin ja helistasin, kuid kui sealt poolt juba päris kurjaks saadi, siis jätsin järele. Ning helistanud pole nad mulle kah enam.
Kuid midagi me siiski välja mõtleme.
Äkki oskab keskit mulle nõu anda, et võib-olla saab ka miskeid teisi taolisi asju (amorte, nimelt) alla panna, missugused päris originaalid pole?
Aga need klaasipesijate mootorid tuleb kuidagi lahti saada, sest ju nad seismisest kinni jäänud on. Kuid kuidas? Kas need sealt üldse lahti käivad?
Küsiks veel, et missugune võiks olla üldse suurim mõõt rehve, missugused sellele metsalisele ella käiksid, ilma, et miskit peaks ümber tegema hakkama? |
| 29.12.2007 at 16:58 |
|
murukult |
Ford Bronco II
nu Ameerika Auto küll mingi mõistlik koht pole oma hobiauto korrastamise soovi puhul - American Beauty ikka oluliselt asjalikum. rehvide sobivuse määrab päevselgelt vaba ruum rattakoopas - diameeter peaks jääma samaks (kui pole just kalibreeritava spidomeetriga massin), eksperimenteerida saab laiuse ja offsetiga (see soovitav ka originaalilähedaseks jätta)
| 29.12.2007 at 19:37 |
|
Broncist |
Ford Bronco II
Edukat uut aastat! Tore, et auto liikuma said. Amordide kohapealt niipalju, et saad neid osta või tellida ka teistest varuosi müüvatest poodidest kus vastavad kataloogid. Soovitaksin Koni või Ranchot. Ma oma Broncole panin Monroe aga kuidagi õõtsuma kipub ikkagi. Rehvi mõõdu kohapealt, et ilma tõsteta max mõõt ees on 235/75 R15 ja taga 255/75 R15. Ise proovitud.
Jõudu. |
| 02.01.2008 at 10:31 |
|
hillart
|
Ford Bronco II
Saigi siis soovitatud American Beauty´s esmaseks ülevaatamiseks aeg kirja pandud. Näis, mis seal ka välja tuleb?
Ja üllatus. üllatus!! Just eile helistati Ameerika Autos´t ja öeldi, et tellitud amordid olevat nüüd olemas. |
| 05.01.2008 at 20:14 |
|
hillart
|
Ford Bronco II
Üllatus.
Täielik respekt!!!
Väga konkreetne ja asjalik ülevaatamine. Kõik vead ja veakesed loetleti üles. Koos selgitustega. + varuosade kalkulatsioon jne., jne.
P.S. Kusjuures märgiti ära vead, missuguseid AA-s kohe mitte ei nähtudki. Vähemasti nad ei rääkinud neist mulle kunagi midagi.
Loetletud vigade hulgas oli isegi selliseid, missugused olevat AA-s väidetavalt juba korda tehtud.
Loetletud vigade suhtes pole mul aga mingit kahtlust, sest enam-vähem samu asju kahtlustasin ka ise (kuigi AA-s midagi sellist kunagi ei väidetud).
Eks ma siis nüüd kalkuleerin ja mõtlen. Aina mõtlen. Ja mõttematerjali jätkub, see on tõsi.
Aga mis laiem üldsus üldse arvab sellest asjast?
Kas on üldse mõtet seda masinat (Bronco II) üritada heasse korda saada, või mitte? Olen ju vaadanud, et müügikuulutusteski on nende hinnad ikka üüratult madalad (võrreldes juba praegusekski minu poolt sellesse maetud rahadega), olgu ta kui heas korras tahes? |
| 11.01.2008 at 09:03 |
|
Vanaisa
Moderator |
Ford Bronco II
Noh, kui sulle auto meeldib, siis ei tohiks sind muretsema panna, palju sa sinna raha sisse paned. Tee korda, sõida ja tunne mõnu. |
| 11.01.2008 at 09:27 |
|
hillart
|
Ford Bronco II
Ongi siis masin American Beauty`s ning juba täna sain info, et - VALMIS. Näeme siis.
Rehvid veel vaja värsked alla panna. |
| 18.04.2008 at 11:14 |
|
hillart
|
Ford Bronco II
Saingi täna kätte.
Meeldiv asi, tuleb tunnistada. Võrdlesin sõidutunnetust tahtmatult oma igapäevamasinaga ja - noh, on ikka hoopis teine fiiling.
Jäi veel asju teha ja küllap ka need saab kuidagi ära tehtud.
Küsimus suurele ringile. Kui kellegil mingi kogemus asjaga on, siis poleks paha, kui seda ka minuga jagab.
Nimelt, et - kas Bronco II-le on võimalik mingit teistsugust passlikku kardaani alla panna, või, et kas seda kardaani kusagil Eestis ka taastada võimalik on? |
| 21.04.2008 at 11:51 |
|
Broncist |
Ford Bronco II
quote: hillart: Saingi täna kätte.
Meeldiv asi, tuleb tunnistada. Võrdlesin sõidutunnetust tahtmatult oma igapäevamasinaga ja - noh, on ikka hoopis teine fiiling.
Jäi veel asju teha ja küllap ka need saab kuidagi ära tehtud.
Küsimus suurele ringile. Kui kellegil mingi kogemus asjaga on, siis poleks paha, kui seda ka minuga jagab.
Nimelt, et - kas Bronco II-le on võimalik mingit teistsugust passlikku kardaani alla panna, või, et kas seda kardaani kusagil Eestis ka taastada võimalik on?
Kas jutt on esi- või tagakardaanist. Kui tagakardaanist, siis kas su autol on liigendiga(automaatkastiga) või tavaline. Oma Bronco II sai tellitud USast kasutatud, oli küllalt soolase hinnaga. Saaks panna ka mingi UAZ sama pikkusega kardaan koos vastavate ülemineku flantsidega. Mul selline kardaan ka olemas. Veel on variant lammaritest vaadata, kunagi oli Prillimäel. Ühel mu tuttaval ka peaks olema originaali, ma ei tea kahjuks kas ta on müügist huvitatud. Pärnus pidi olema ka mingi firma mis tasakaalustab ja remondib kardaane.
Tervitades
Saatusekaaslane ATS |
| 22.04.2008 at 10:49 |
|
hillart
|
Ford Bronco II
Nii-siis - praeguseks on kulgur taas maanteed mõõtmas.
Kardaan, missuguse kah USA-st kohale tellisin, all ja igat masti muud vidinaid ära vahetatud. Mootor töötab ja - noh, tore on.
Bensiinipaaki täitev nektar on kah momendil pisut odavam, kui aasta tagasi. Nii, et - sõita võib.
Kohtumiseni liikluses!! |
| 18.05.2009 at 09:06 |
|
|