| Poster |
Message |
nobelman |
tulede muutmine
kui kedagi huvitab siis ei pea auto taguotsa lisaduledega rikkuma ....... http://www.macustom.eu/ muutavad tagu tuled led-tuledeks ja ühel projektil asendasid tagmised punased suunad kollaste led lampidega |
| 28.09.2007 at 13:50 |
1 edit. Last edited 28.09.2007 at 13:53 by nobelman
|
anryo |
tulede muutmine
Hinnad on suurusjärgus:
"Led tagatulede hinnad algavad 2500.- Selle summa eest on saadud piduri- ja gabariidtuled. Väiksemate tulede puhul mahuvad hinna sisse ka suunad.
Täislahendus LED-idest - s.t. pidur-, gabariit-, suuna- ja tagurdustuled, siis peaks arvestama vähemalt 3500...4000 kroonise väljaminekuga."
| 28.09.2007 at 15:28 |
1 edit. Last edited 28.09.2007 at 15:29 by anryo
|
nobelman |
tulede muutmine
enne 3500 kui mingi tagurpidi käigu tuli eraldi sinna stange alla mingi klambriga kinnitada |
| 28.09.2007 at 17:16 |
|
Kummipuru
|
tulede muutmine
kas on ka taoliste ümberehitatud tuledega ülevaatuspunktide kogemusi? häid või halbu...
| 29.09.2007 at 17:03 |
|
dodge |
tulede muutmine
quote: nobelman: enne 3500 kui mingi tagurpidi käigu tuli eraldi sinna stange alla mingi klambriga kinnitada
Pigem sõidan originaalautoga, kui hakkan pedemajakaid külge riputama. |
| 29.09.2007 at 19:58 |
|
madis |
tulede muutmine
Pikk eluiga on lahendusel siis on kasutusel kvaliteetsed LEDid ja montaazh ning muu elektroonika on lakitud, kompaunditud ja testitud. Lihtsalt infoks. |
| 30.09.2007 at 16:26 |
|
nobelman |
tulede muutmine
quote: dodge: quote: nobelman: enne 3500 kui mingi tagurpidi käigu tuli eraldi sinna stange alla mingi klambriga kinnitada
Pigem sõidan originaalautoga, kui hakkan pedemajakaid külge riputama.
.....ei pidanud pedemajakaid silmas vaid kui ühte võimalust kuidas muuta punasid suundi kollasteks
|
| 30.09.2007 at 21:08 |
|
Koljat
|
tulede muutmine
Kas tõesti LED=pedemajakas.
Kui nii siis paljud uuemad autod parajad pedemajakad.
Eks see igaühe enda otsustada.
Kvaliteedi poole pealt võin nii palju öelda, et kasutan kvaliteetseid LED-e.
Led-id paigutan trükkplaadile.
Trükkplaati ei laki, kuna trükkplaadil radadel LED-idele puuritud augud nii lähedal, et katan kõik rajad ca 1mm paksuse jootetina kihiga. See siis selline keskmine käsitsi jootmisel jääv tina kiht.
Radade laius ca 2mm.
Ise arvan, et enne sööb korrosioon auto ära, kui minu tehtud LED tuled.
Kuna enamustes projektides kasutan võimalikult palju LED-e, siis kokkuvõttes töötab iga LED väiksema võimsusega, kui ette nähtud.
Siiani olen teinud teinud paar ameeriklase suunda LED-idele ja nii palju kui mulle räägiti, saadi nendega ülevaatuselt edukalt läbi.
| 17.11.2007 at 21:34 |
|
dodge |
tulede muutmine
4000.- vs ca 200.-(2 merevaigukollast pirni + tagurduslatern + udulatern). |
| 18.11.2007 at 17:17 |
|
Astro-97
|
tulede muutmine
saatsin kirja sulle. kas selles küsimuses saad ka mind aidata ?
võib kribada täitsa siia, olen pidev foorumlane
| 18.11.2007 at 17:34 |
|
riisiveski |
tulede muutmine
quote: Koljat: Siiani olen teinud teinud paar ameeriklase suunda LED-idele ja nii palju kui mulle räägiti, saadi nendega ülevaatuselt edukalt läbi.
Nendega võis küll ülevaatuse vormistatud saada, kuid legaalselt see kindlasti ei olnud.
| 19.11.2007 at 11:13 |
|
DevilDeVille
|
tulede muutmine
seoses nende tulejamadega väike äriidee - keegi reklaamiinimene võiks genereerida miskisest läbipaistvast möginast profiilsed E tähise kleepsud, mida saaks usa tuledele kanda ja pärast kenasti sobiliku punase või smoke lakiga üle lakkida. lolluse vastu tuleb ikka kavalusega võidelda...
| 19.11.2007 at 12:20 |
|
anryo |
tulede muutmine
quote: riisiveski: quote: Koljat: Siiani olen teinud teinud paar ameeriklase suunda LED-idele ja nii palju kui mulle räägiti, saadi nendega ülevaatuselt edukalt läbi.
Nendega võis küll ülevaatuse vormistatud saada, kuid legaalselt see kindlasti ei olnud.
Kirjutage jah võimalikult palju, et kuidas ikka peaks olema ja mida peaks ikka uurima ja kontrollima. ARK vennad muidu ei teagi, milliseid "apsakaid" nad läbi lasevad.
Mis näiteks sinul on konkreetselt ilusti viisakalt teostatud LED tulede vastu? Kahepoolse teibiga kollane suunatulelärakas on nagu sina arvates palju ohutum või? Või milles asi?
| 19.11.2007 at 16:47 |
|
Koljat
|
tulede muutmine
To ASTRO-87
Saatsin Sulle kirja vastu ka.
Arvan, et saan ikka aidata.
Nüüd siis vaja kokku saada.
Eks jah hea oleks teada teiste arvamust selliste ümberehituste suhtes.
Veel üks juhtum, mis ARK-is läbi läks:
Sellisele trike-ile kah LED tuled aretanud
Kuna masin jupp haaval kokku pandud(mitte minu poolt) ja ka see masin saadi ilusti arvele. Kõik peale esimeste laternatulede olid LED-idest
Praeguseks masin muidugi rohkem valmis.

| 20.11.2007 at 09:22 |
1 edit. Last edited 20.02.2008 at 19:43 by Koljat
|
anryo |
tulede muutmine
Üks põnev lehekülg selles vallas:
http://www.superbrightleds.com/cgi-bin/store/commerce.cgi?product=CAR
| 01.04.2008 at 15:31 |
|
Olds
|
tulede muutmine
Kõige odavam ja autot rikkumata variant siiski - lisatuled alla stange külge ning peale esmaregamist need küljest ära ja riiulisse. Krt. pool maailma sõidab ringi punase suunaga ja siis miskises imepisikeses külas kus elame meie PEAB kasutama seda ja teist...lollus ruudus. Aga nagu kodanik DevilDeVille eelpool mainis - lolluse vastu tuleb ikka kavalusega võidelda.
Isiklikult mina ei kujutaks ette oma Chargeri tuledes LED-e 
| 01.04.2008 at 16:50 |
1 edit. Last edited 01.04.2008 at 16:53 by Olds
|
dodge |
tulede muutmine
Vana hea hõõglamp on ikka vintage. Nagu lampidega võimendi. |
| 01.04.2008 at 17:40 |
|
kotkloom |
tulede muutmine
... hüüded saalist: "õige , väga õige , ainuõige"
| 02.04.2008 at 00:57 |
|
sten666 |
tulede muutmine
LED tulel kipub olema selline värske riisi maik juures. |
| 02.04.2008 at 02:23 |
|
ROKIPEER
|
tulede muutmine
quote: Olds: Kõige odavam ja autot rikkumata variant siiski - lisatuled alla stange külge ning peale esmaregamist need küljest ära ja riiulisse. Krt. pool maailma sõidab ringi punase suunaga ja siis miskises imepisikeses külas kus elame meie PEAB kasutama seda ja teist...lollus ruudus. Aga nagu kodanik DevilDeVille eelpool mainis - lolluse vastu tuleb ikka kavalusega võidelda.
Isiklikult mina ei kujutaks ette oma Chargeri tuledes LED-e 
Ka mina täiel rinnal nõus, pole ükski ment veel siiamaani minu punaste suundade kohta miskit kõssanud.
|
| 02.04.2008 at 06:11 |
|
kaedoo
|
tulede muutmine
uutel caddydel kah siis riisi mekk juures :o). |
| 02.04.2008 at 06:17 |
|
anryo |
tulede muutmine
quote: sten666: LED tulel kipub olema selline värske riisi maik juures.
On või? Minu arust on LED ja Xenon palju säästlikumad, kuna tarbivad vähem voolu = genekas peab tegema vähem tööd = rohkem powerit tagaratastele... 
Plus, nad ei põle kunai läbi. Ega sa ei pea siis sinist LED'i valima, on ka "normaalsete" värvidega neid.
| 02.04.2008 at 10:06 |
|
Maik
|
tulede muutmine
Ma ei tea, mul põlesid küll led parkimispirnid suht kähku läbi. Aga samas võib see ledi takisti mahapõlemine lihtsalt olla ehk..
| 02.04.2008 at 10:33 |
|
cam79
|
tulede muutmine
saksas tellis Corvette maaletooja ühelt saksa tuletootjalt LED EU lahenduse Corvettele. See oli juba kunagi eelmine aasta.
Kogu tulede maailm liigub sinnapoole, Ameerika lihtsalt natuke hiljem tänasel päeval.
Riisimaigu jutt on bulls..t.
LEDid tarbivad vähem energuiat ja nende tööiga on kordades pikem. Suur probleem oli aastaid tagasi valge diapasoon(väga kitsas vahemik), kippus siniseks minema ja teine: tootmise hind. Tootmine läheb täna vt, et päevadega soodsamaks.
Kas Xenon on ka riisimaiguline?
| 02.04.2008 at 10:41 |
|
mrtn |
tulede muutmine
quote: Inferno: Ma ei tea, mul põlesid küll led parkimispirnid suht kähku läbi. Aga samas võib see ledi takisti mahapõlemine lihtsalt olla ehk..
kui nad sul päevatuledega samas korpuses asusid, siis põlesid nad kuumast maha.
|
| 02.04.2008 at 10:44 |
|