register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Grand Cherokee tuled  
Poster Message
varps
Grand Cherokee tuled
Kas Grand Cherokee 98 a. on võimalus kuskilt sisse lülitada automaatselt süttivad sõidutuled (süüte sissekeeramisel)? Väga tüütu on neid sisse- välja lülitada.
01.11.2007 at 16:29
kadjakas
Grand Cherokee tuled
Vot, see on tore küsimus. Minu -98 Grand Sirõkil süttisid vanasti tuled süüte sissekeeramisel, mingil hetkel lambist kadus sellin funks. Nüüd krutin ise rubilnikut. Tihtipeale siis, kui vastutulijad vilgutavad:)
01.11.2007 at 17:08
reimo
Grand Cherokee tuled
quote:
kadjakas: Vot, see on tore küsimus. Minu -98 Grand Sirõkil süttisid vanasti tuled süüte sissekeeramisel, mingil hetkel lambist kadus sellin funks. Nüüd krutin ise rubilnikut. Tihtipeale siis, kui vastutulijad vilgutavad:)
Sinu puhul võib lihtsalt diood läbi olla (kui oli siin paigaldatud süsteem).
Tehasesüsteemi puhul peaks tulelülitil olema lisapositsioon "Auto" (facelifti eelsel mudelil "Off" asendist vasakule)
Tegelikult sellise asja pealepanek suht lihtne, rohkem kättevõtmise asi (ma ise olen 4 aastat mõelnud teha, millagi ostsin isegi relee ära...)

01.11.2007 at 20:41
Maik

Grand Cherokee tuled
Sellejaoks on eraldi plokid täitsa müüa mida eestis toodetakse, koos el.skeemiga.
Hind oli minumeelest midagi 200+ eek.

Saab neid näiteks SilberAutost samuti, laokaop....

ja seal on terve hunnik juhtmeid ikka...

01.11.2007 at 21:16
Ennukas

Grand Cherokee tuled
Peaks olema veelgi lihtsam variant:
Silberautos saab kere juhtblokis ära muuta sõiduki asukoha regiooni- muutes selle kanadaks, hakkavad käivitamisel tuled ise põlema ja ka odomeetril (kui on digit.lugeja) hakkab km.näitama.
..see variant töötas 98.voyageri puhul...
02.11.2007 at 15:09
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Grand Cherokee tuled  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.