register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Auto ei anna võtmeid kätte, APPI  
Poster Message
MyCarBlazer
Auto ei anna võtmeid kätte, APPI
Hei, kui hakkavad jamad, siis rodumisi...
Jõudsin just maalt koju ja panin käigukasti P peale nagu ikka,
aga süüdet ei saa välja keerata ja võtit kätte.
Palun öelge, mis teha .. ei saa ju ööseks nii jääda...

18.11.2007 at 20:15
mambr
See on tavaliselt märk sellest, et süütelukk on liiga kulunud. Kui võtme kätte saad, siis ära looda, et ka edaspidi... Hangi uus südamik.

18.11.2007 at 21:24
MyCarBlazer
tegelikult ei saa lukku pöörata OFF-i, just samuti nagu siis kui käigukast ei ole P peal, siis ka ei saa.
Lähen võtan aku juhtmed lahti, ehk see aiteb...

18.11.2007 at 21:50
antennimees

quote:
MyCarBlazer: tegelikult ei saa lukku pöörata OFF-i, just samuti nagu siis kui käigukast ei ole P peal, siis ka ei saa.
Lähen võtan aku juhtmed lahti, ehk see aiteb...

Lükka käega käigukangi üles ja siis kellade poole ja hoia nii kinni ja samal ajal proovi võtit keerata off'i. Või ei ole sul kang P peal korralikult.

18.11.2007 at 21:52 1 edit. Last edited 18.11.2007 at 21:55 by antennimees
MyCarBlazer
antennimees,
proovisin, aga minu meelest see käigukang ei liigu enam ylespoole, kas peab väga kõvasti lükkama?

Olen juba pool tundi seda P peale pannud ja D peale ja N peale ja ringi sõitnud veidi, et ehk mõtleb ringi, aga ei midagi...

Kas see takistus, et ei saa keerata, kui on P peal on muidu mehhaaniline või elektrooniline?
18.11.2007 at 22:17
antennimees

quote:
MyCarBlazer: antennimees,
proovisin, aga minu meelest see käigukang ei liigu enam ylespoole, kas peab väga kõvasti lükkama?

Olen juba pool tundi seda P peale pannud ja D peale ja N peale ja ringi sõitnud veidi, et ehk mõtleb ringi, aga ei midagi...

Kas see takistus, et ei saa keerata, kui on P peal on muidu mehhaaniline või elektrooniline?

Takistus on mehhaniline süüteluku eest lükatakse miskine jublakas eest ära ja siis saab võtme off'i keerata. Proovi rohkem kangi kellade poole lükata ja samal ajal kui surud keera teise käega võtit, mõnikord aitab. Kui just seest miskit puruks pole.

P.S. see süütelukk oli päris kulunud mulle tundus kui su auto nelivedu sai remonditud.

18.11.2007 at 22:22 1 edit. Last edited 18.11.2007 at 22:26 by antennimees
MyCarBlazer
antennimees,

ma paneks siis homseks aja kinni, kui on mõni auk töödes teil, mina seda võtit kätte ei saa...

18.11.2007 at 22:54
siim69
Mul corvette`ga sama jama-laseb keerata off`i-kuid mitte lock`ini-et kätte saaks.avastasin,et kui keeran korraks süüte tagasi sisse(ilma käivitamata)ja liigutan käigukangi korraks neutral`i peale ja siis jälle tagasi parkingù le laseb keerata "lock"ini ja saan võtme kätte.See muidugi imelik,kuid arvatavasti vajab spetsialisti abi pisut-mida Tartus üsna raske leida :(
22.11.2007 at 00:53
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Auto ei anna võtmeid kätte, APPI  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.