register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Otsin Ford Bronco II omanikku.  
Poster Message
Valmet

Otsin Ford Bronco II omanikku.
Soovin kontakti bronco omanikuga mille reg number on 15 ZJA. Kui keegi teab telefoni numbrit, aadressi vms võiks kuidagi teada anda.

05.01.2008 at 17:42
hillart

Milleks?
05.01.2008 at 21:06
Valmet

Selle auto omanik või kasutaja ei oska käituda ühiskonnas kehtivate normide kohaselt, tahaks inimest harida veidi. Kas Sul on sellise numbriga masin?

06.01.2008 at 11:01
90Deville

Vaatasin usarauast , et hillarti masin see vist ei olnud, number teine.

06.01.2008 at 11:09
hillart

Mul sama marki masin küll, kuid mitte sellise numbriga.

Ei miskit isiklikku. Lihtsalt küsisin, et milleks. Uudishimust.
06.01.2008 at 13:33
ammi

Kas Eestis on selline teenus,et saadad lühinumbrile auto reg. numbri ja vastuseks saad auto omaniku nime,aadressi jne.??
06.01.2008 at 13:40
madis
BS teema, ma võiks ka siia kilomeetrise listi panna ja aegade lõpuni tuuleveskitega võidelda.
06.01.2008 at 14:03
DevilDeVille

quote:
ammi: Kas Eestis on selline teenus,et saadad lühinumbrile auto reg. numbri ja vastuseks saad auto omaniku nime,aadressi jne.??

paraku ei saa, miskipärast meie politseiriik arvab, et nemad on info valdamise osas õigustatud monopol samas, kui oluliselt pikema demokraatiapagasiga Soomes pole selle teenuse vastu kellegil miskit.

06.01.2008 at 21:45
Valmet

Sedasi inimest otsida pole mõtetu. Aga kui ei leia, mis sest, proovisin õnne lihtsalt.

07.01.2008 at 17:22
wax

quote:
Valmet: Selle auto omanik või kasutaja ei oska käituda ühiskonnas kehtivate normide kohaselt, tahaks inimest harida veidi.

Aga miks mitte harida koheselt, kui peale satud? Nagu koera või kassi. Tagantjärgi hüppamisel pole nii tugevat harivat efekti :)
07.01.2008 at 17:26
Valmet

quote:
wax:
quote:
Valmet: Selle auto omanik või kasutaja ei oska käituda ühiskonnas kehtivate normide kohaselt, tahaks inimest harida veidi.

Aga miks mitte harida koheselt, kui peale satud? Nagu koera või kassi. Tagantjärgi hüppamisel pole nii tugevat harivat efekti :)

Ei sattund peale.

07.01.2008 at 19:40
erik
quote:
Valmet: Selle auto omanik või kasutaja ei oska käituda ühiskonnas kehtivate normide kohaselt, tahaks inimest harida veidi. Kas Sul on sellise numbriga masin?
Mitte üldse paha pärast - ma olen niisama uudishimulik. Aga milliste normide vastu peaks ma eksima, et mind internetifoorumist otsima hakata? Autoga seoses just... Ei tahaks sellises situatsioonis olla, sellepärast küsin.
08.01.2008 at 00:14
Astro SS
quote:
erik:
quote:
Valmet: Selle auto omanik või kasutaja ei oska käituda ühiskonnas kehtivate normide kohaselt, tahaks inimest harida veidi. Kas Sul on sellise numbriga masin?
Mitte üldse paha pärast - ma olen niisama uudishimulik. Aga milliste normide vastu peaks ma eksima, et mind internetifoorumist otsima hakata? Autoga seoses just... Ei tahaks sellises situatsioonis olla, sellepärast küsin.
Teades kogu juttu isand Valmeti suust võin ainult vihjeks öelda,et ka olenemata autost tuleb austada teisi liiklejaid ...... :finger ah jaa välismakeelsete siltide jätmisel on soovitav sede keelt osata ja vähemalt soovitud sõnum õigesti kirjutada ;)

08.01.2008 at 00:17
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Otsin Ford Bronco II omanikku.  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.